שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בורקס חצילים

מתכון של נירית.


חומרים
בצק עלים
4 ביצים קשות
סלט חצילים ברוטב אדום
חלמון ביצה
שומשום
אופן ההכנה
  1. מרדדים את הבצק.
  2. חותכים את הביצים הקשות לפרוסות ומפזרים חצי מהן על הבצק.
  3. מעל הביצה מפזרים באופן אחיד את סלט החצילים ומעליו שמים את שאר פרוסות הביצה.
  4. מגלגלים לרולדה, מורחים בחלמון ביצה, מפזרים שומשום ואופים עד שהמאפה מזהיב.
חזרה