סלט עלים ירוקים, תפוחים ושמן זית
/ פיליס גלזר
כדי להכין את הסלט בצ'יק, קונים חבילת עלי חסה מעורבבים ושטופים, וחבילת בייבי מיקס סלט, ופשוט מוסיפים את כל השאר.
|
חומרים (6 מנות)
|
1 חסה משי סגולה |
1 חסה משי ירוקה |
1 חופן עלי ארוגולה |
1 חסה ערבית קטנה |
1 תפוח עץ אדום גדול, שטוף היטב וקצוץ לפלחים או קוביות |
1.5 כוס עלי כוסברה טריים, שטופים ומיובשים |
1/2 כוס תמרים קצוצים |
לרוטב: |
4 כפות שמן זית |
2 כפיות (או יותר) חומץ בלסמי |
מיץ מלימון אחד ( לא הכרחי) |
מלח ופלפל לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- שוטפים את עלי החסה, מייבשים היטב, עוטפים במגבת ומקררים עד למועד הגשה. לפני ההגשה, קורעים לחתיכות ושמים בקערה.
- מערבבים פנימה תפוח עץ, כוסברה ותמרים, בצנצנת עם מכסה, מנערים יחד שמן, חומץ, מיץ לימון, מלח ופלפל, יוצקים על הסלט ומגישים.
|
חזרה |