1. 
קיש פטריות
sari  (14.06.04)
2. 
קיש מצויין אבל.......
אחת שמבינה באוכל....  (25.09.04)
3. 
איזה אורגנו?- לא כתוב בחומרים..  (לת)
ali  (05.10.04)
4. 
נכון-לא כתוב אורגנו,אני בכלל הייתי ממליצה
לילך  (14.11.04)
5. 
מחפשת פשטידת בטטות
מירב ,  טבעון  (11.03.05)
6. 
הקיש יוצא מעולה! אבל גם די יקר...  (לת)
תמר  (16.04.05)
7. 
בצק ללא גלוטן
שולה ,  תל אביב  (11.06.05)
8. 
איזה תבנית?
ליאת  (12.12.05)
9. 
מחזק את תגובה 2 -
סטודנט  (02.06.06)
10. 
קיש פטריות
נילי ,  ת"א  (09.06.06)
11. 
מקהלה של קיש
אילנה  (19.11.06)
12. 
שמיר
שני ,  יהוד  (18.05.07)
13. 
המלצה להוסיף לקיש
טל ,  אשקלון  (20.06.07)
14. 
לגבי זמן האפיה
דנה ,  מודיעין  (20.07.07)
15. 
פשטידת פטריות
מיכל ,  ת"א  (15.10.07)
16. 
קיש פיטריות
אתי ,  מרכז  (18.10.07)
17. 
אחלה קיש!
נועיה ,  ראשון לציון  (22.03.08)
18. 
יצא טעים!
רונית  (11.04.08)
19. 
תגובה למתכון הנפלא
אטר סוזי ,  ירושלים  (05.06.08)
20. 
פשטידה סוף הדרך
דנית ,  גבעתיים  (23.07.08)
21. 
יצא מדהים
יובל ,  ת"א  (29.07.08)
22. 
קיש גבינה /פטריות
כ. גוסלין ,  עפולה  (11.06.09)
23. 
זה לא אורגנו ....
XX  (31.08.09)
24. 
מתכון מעולה... אני עושה טיפה שינויים
 (30.09.09)
25. 
מצוין!
הילה ,  חיפה  (23.12.09)
26. 
טיפים נחמדים :)
טל ,  מרכז  (09.07.10)
27. 
מתכון מצויין - מומלץ בחום!
רונן ,  מרכז  (30.08.10)
28. 
מתכון טוב, אני הייתי מוסיפה...
מלי  (14.10.10)
29. 
קיש פיטריות
zev ,  jerusalem  (01.05.11)
30. 
קיש טעים מאוד  (לת)
מיטל  (16.06.11)
31. 
מ-ע-ו-ל-ה!!!
שרה  (08.03.12)
32. 
קיש פטריות
 (22.05.12)
33. 
לא חייבים מעבד מזון
לנה ,  ארה"ב  (16.05.13)
34. 
מתכון נחמד וטעים, אבל צריך לאפות הרבה יותר זמן ממה שכתוב  (לת)
 (12.07.13)
35. 
מומלץ לטגן בצל קצוץ ולהוסיף לו את הפטריות לטיגון  (לת)
 (12.07.13)
36. 
לא אופים את הבצק לפני כן?
צליל ,  נתניה  (09.01.14)
37. 
מהו קוטר התבנית שמתאים למתכון הזה?  (לת)
מאיה  (02.02.16)