1. 
רצוי להשאיר את הבצק ללילה במקרר ולפתוח אותו עם טחינה על השי!  (לת)
רבקה ,  עפולה  (03.05.04)
2. 
כמות
אבי ,  ראשלצ  (03.05.04)
3. 
1 ליטר שמן?????  (לת)
זה טעות או שזה המתכו  (03.05.04)
4. 
עשיתי ! פשוט חלום, טעים ומיוחד
רינה ,  מרכז  (07.05.04)
5. 
מדהים!!!
לואיז  (07.05.04)
6. 
בולמאס
אורני ,  י-ם  (28.07.04)
7. 
הלו ? יש שם מישהו?
אלי  (10.09.04)
8. 
תשובות לשאלות
יעקב מזרחי ,  קריות  (09.11.04)
9. 
בולאמס
גיל ,  מרכז  (15.11.04)
10. 
יש לי מלית הכי טוב שיש
אוהד ביתר ירושלים  (18.01.05)
11. 
10 אתה 10 וצודק בהחלט...
יעקב מזרחי  (22.02.05)
12. 
בולמאס/בורקס טורקי
Lee ,  Haifa  (11.04.05)
13. 
בולמוס טורקי
פורת שרה ,  חיפה  (22.07.05)
14. 
יעקב תודה! מתכון מעולה
עומר ,  איסטנבול  (31.07.05)
15. 
בורקס ומקווה שתענה.
שירן ,  חיפה  (12.08.05)
16. 
שבחים
אבי  (27.08.05)
17. 
יעקב משיב .
 (27.08.05)
18. 
האם המלית כוללת גבינה וביצים?
עמיר ,  צפת  (24.12.05)
19. 
לכבוד יעקב מזרחי
 (14.02.06)
20. 
I have a question please
Tzvi ,  Rio de Janeiro  (21.03.06)
21. 
אין מצב!
אתי אליהו  (03.06.06)
22. 
בורקס תורכי
אושרת ,  מרכז  (06.06.06)
23. 
מלית לבורקס תורכי
רחל ,  באר שבע  (17.01.07)
24. 
בורקס מוסא
בני ,  ירושלים  (31.03.07)
25. 
בולמאס
אביבה ,  בת-ים  (15.10.07)
26. 
בולמאס לא קיבלתי תשובה
אביבה ,  בת- ים  (18.10.07)
27. 
הלו? יש מישהו?
אביבה ,  בת-ים  (28.10.07)
28. 
ניתן להכין ולהקפיא התחתית קשה כנראה
רבקה  (11.01.08)
29. 
אני הכנתי עם מלית גבינה ותרד-עלי מנגולד
רבקה  (11.01.08)
30. 
אני אשית לא מקפיא - כי לא נשאר
יעקב מזרחי  (16.03.08)
31. 
יעקב - מתכון למאפה תורכי - דחוף
לינדה ,  רעננה  (24.09.08)
32. 
מה שראית בטורקיה נקרא בורק.
יעקב  (20.10.08)
33. 
אלף נשיקות,מתכון כזה אני מחפש שנים,מצויין,עשיתי עם תרד ובולג
רוני ,  חו"ל  (17.11.08)
34. 
האוכל
רינת ,  ענכימדגח  (11.12.08)
35. 
אחלה מתכון,מתי אתה מכין שוב
דוב ,  קריות  (12.05.11)
36. 
זה לא הבורקס המוכר
רפאל ,  ירושלים  (14.09.11)
37. 
הבצק ריך להיות דק שקוף לפתוח כמה שיותר
רבקה  (22.11.11)
38. 
מתכון של יהודי איזמיר
רחל ,  נתניה  (28.10.13)
39. 
2 כוסות שמן מספיקות
יהודה ,  ראשון לציון  (27.10.13)
40. 
טעים באופן מיוחד.
שלמה ,  פתח תקוה  (31.10.14)
41. 
מגיבה מס' 1 רבקה - איך עושים את זה עם טחינה?
עדן ,  מרכז  (06.09.15)