1. 
מומלץ להוסיף מיונז...  (לת)
שנית ,  תל אביב  (27.10.04)
2. 
מתכון נוסף
יובל דיקפואה ,  אילת  (26.12.04)
3. 
איפה אורלי למדה לבשל?
מוש  (03.02.05)
4. 
פירה מושקע, קרעת אותי, זה מתכון של פירה בחדר אוכל של קיבוץ  (לת)
חחחח  (03.02.05)
5. 
פירה פיטריות
יעל  (03.02.05)
6. 
בזיליקום
קובי  (03.02.05)
7. 
אל תשימו חלב חם....תכנסו...
 (03.02.05)
8. 
זה מתכון עתיק יומין  (לת)
סבתא שלי ידעה זאת  (03.02.05)
9. 
אני מת על תפוחי אדמה, אבל לא נוגע בפירה
נעם  (03.02.05)
10. 
אוי למה חלב???
 (03.02.05)
11. 
איזה מתכון מדהים... שכחתם לכתוב איך מכינים חביתה !
אסף  (03.02.05)
12. 
שום ושמנת, שוקיסטים!
נדב  (03.02.05)
13. 
11 קרעת אותי , אתה באמת צודק..  (לת)
 (11.08.05)
14. 
סליחה על הבורות- שמנת מתוקה/ חמוצה?  (לת)
ענבל  (27.08.05)
15. 
למה לעבוד קשה יש מיקסר
naty  (29.08.05)
16. 
אני לא שומע!
שוקיסט  (03.09.05)
17. 
תגובה ל-11 את פשוט מדהימה תמשיכי כך!!!!
ניקול ,  דרום  (31.10.05)
18. 
הכי טעים הכי בריא
רעיה ,  נתיב העשרה  (11.06.06)
19. 
פירה כתום וטעים
מירב  (13.07.06)
20. 
הי, אין בזה שום תבלינים... שמתם לב?!  (לת)
זה נקרא "מתכון"????!  (20.07.06)
21. 
להוסיף 1-1.5 כף מרק עוף והפירה מסודר....  (לת)
שובל+ ,  קריות  (10.10.06)
22. 
ל-21 בחייך, מספיק עם האבקה הזו
 (15.10.06)
23. 
למה להגיש מייד?  (לת)
 (10.11.06)
24. 
משחק אותה
אילן ,  אשקלון  (24.12.06)
25. 
למה מים קרים? אני השתמשתי ברותחים ורצוי לתבל בפלפל  (לת)
דנה ,  כפר סבא  (09.01.07)
26. 
אפשר גם להוסיף מרגרינה כדי שזה יהיה פרווה
שמואל ,  בת ים  (01.01.08)
27. 
איכס - מה פתאום חלב ????!!!
שרה בר  (24.02.09)