1. 
המתכון
תמר ,  פ"ת  (24.02.03)
2. 
שאלות
שיר ,  מרכז  (16.09.03)
3. 
ריבות פרי ללא חומר משמר
צבי ,  ת-א  (24.04.04)
4. 
טיפ לכל ריבות הפירות
ירדן  (01.06.04)
5. 
אם רוצים שזה יצא סמיך - לא להוסיף מים בכלל
ורדית ,  מרכז  (11.06.04)
6. 
תוספת מדהימה לריבת שזיפים....
שרה אלעזרי ,  צפון  (03.08.04)
7. 
ריבת שיזיפים
 (29.11.04)
8. 
כלל לא צריך את תרכיז הפטל. יוצא טעים גם בלי  (לת)
דנה  (14.01.05)
9. 
אחרי שעתיים בישול הכל נעשה שחור.  (לת)
שולי ,  צפון  (30.05.06)
10. 
למה לא נותנים זמן מדוייק לבישול הריבה? למה תמיד כתוב עד ש- ?  (לת)
מורדי ,  צפון  (23.06.06)
11. 
טיפ לסמיכות
טיפ לסמיכות  (24.07.06)
12. 
על הבישול
לודמילה פבלוב ,  תל אביב  (29.07.06)
13. 
ריבה נהדרת
שיר ,  ראשל"צ  (04.08.06)
14. 
שגיעות קתיב
עמית  (21.04.07)
15. 
ריבה נהדרת, 20 דק' עד חצי שעה בישול  (לת)
טלי ,  חיפה  (08.10.07)
16. 
תוספות לריבת שזיפים
ענת ,  מרכז  (09.01.08)
17. 
ריבת שזיפי סגיב
חובבו ,  דרום  (18.08.10)
18. 
ריבת שזיפים
חובבן ,  דרום  (18.08.10)