1.
המתכון
תמר
, פ"ת
(24.02.03)
2.
שאלות
שיר
, מרכז
(16.09.03)
3.
ריבות פרי ללא חומר משמר
צבי
, ת-א
(24.04.04)
4.
טיפ לכל ריבות הפירות
ירדן
(01.06.04)
5.
אם רוצים שזה יצא סמיך - לא להוסיף מים בכלל
ורדית
, מרכז
(11.06.04)
6.
תוספת מדהימה לריבת שזיפים....
שרה אלעזרי
, צפון
(03.08.04)
7.
ריבת שיזיפים
(29.11.04)
8.
כלל לא צריך את תרכיז הפטל. יוצא טעים גם בלי
(לת)
דנה
(14.01.05)
9.
אחרי שעתיים בישול הכל נעשה שחור.
(לת)
שולי
, צפון
(30.05.06)
10.
למה לא נותנים זמן מדוייק לבישול הריבה? למה תמיד כתוב עד ש- ?
(לת)
מורדי
, צפון
(23.06.06)
11.
טיפ לסמיכות
טיפ לסמיכות
(24.07.06)
12.
על הבישול
לודמילה פבלוב
, תל אביב
(29.07.06)
13.
ריבה נהדרת
שיר
, ראשל"צ
(04.08.06)
14.
שגיעות קתיב
עמית
(21.04.07)
15.
ריבה נהדרת, 20 דק' עד חצי שעה בישול
(לת)
טלי
, חיפה
(08.10.07)
16.
תוספות לריבת שזיפים
ענת
, מרכז
(09.01.08)
17.
ריבת שזיפי סגיב
חובבו
, דרום
(18.08.10)
18.
ריבת שזיפים
חובבן
, דרום
(18.08.10)