1.
חבל שחסר...
(26.02.02)
2.
כמות הסוכר במתכון
אפרים לוי
, תל אביב
(09.02.04)
3.
זוועה
דינה
(27.02.05)
4.
לא כתבתם
עמיר
, ראשל"צ
(08.03.05)
5.
כנסו כמה טיפים
(31.05.06)
6.
קרם פטיסייר לא חלבי זה אפשרי? דחוף בבקשה
gb
, חולון
(06.12.06)
7.
תגודה לדינה
ארנון
, יודפת
(30.01.07)
8.
תשובה ל6
מיקי
, ארה"ב
(08.03.07)
9.
רק חצי כוס חלב כנראה
תומר
, נתניה
(10.08.07)
10.
תכלססססססססססססס.איך זה יוצא??
מארי
, מרכז
(09.09.08)
11.
ל-6
מרי
, מרכז
(09.09.08)
12.
קרם פטיסייר במיקרוגל ב- 10 דק'
יעל
, שפלה
(11.12.08)
13.
מתכון נהדר!
גיא
, חיפה
(10.01.09)
14.
מתכון מעולה! צריך סבלנות..
(לת)
(31.07.09)
15.
ל-9: לא בישלת את זה מספיק
פילונית
, ישראל
(30.10.09)
16.
מסובך
שרה
, תל אביב
(21.01.10)
17.
תגובה לכולם.
דנה
, חיפה
(21.04.10)
18.
מתכון פשוט, קל וטעים... אבל..
תומר
, תל אביב
(04.07.10)
19.
חרא של מתכון
גלית
(05.07.11)
20.
.
(22.08.11)
21.
פתרון למי שיצא נוזלי
נועם
(16.09.11)
22.
אם אני משתמשת בתמצית וניל אז כמה לשים?
(לת)
סתיו
(06.12.12)
23.
יוצא טוב אבל אפשר פחות סוכר
טלי
, חיפה
(01.04.13)