1. 
חבל שחסר...
 (26.02.02)
2. 
כמות הסוכר במתכון
אפרים לוי ,  תל אביב  (09.02.04)
3. 
זוועה
דינה  (27.02.05)
4. 
לא כתבתם
עמיר ,  ראשל"צ  (08.03.05)
5. 
כנסו כמה טיפים
 (31.05.06)
6. 
קרם פטיסייר לא חלבי זה אפשרי? דחוף בבקשה
gb ,  חולון  (06.12.06)
7. 
תגודה לדינה
ארנון ,  יודפת  (30.01.07)
8. 
תשובה ל6
מיקי ,  ארה"ב  (08.03.07)
9. 
רק חצי כוס חלב כנראה
תומר ,  נתניה  (10.08.07)
10. 
תכלססססססססססססס.איך זה יוצא??
מארי ,  מרכז  (09.09.08)
11. 
ל-6
מרי ,  מרכז  (09.09.08)
12. 
קרם פטיסייר במיקרוגל ב- 10 דק'
יעל ,  שפלה  (11.12.08)
13. 
מתכון נהדר!
גיא ,  חיפה  (10.01.09)
14. 
מתכון מעולה! צריך סבלנות..  (לת)
 (31.07.09)
15. 
ל-9: לא בישלת את זה מספיק
פילונית ,  ישראל  (30.10.09)
16. 
מסובך
שרה ,  תל אביב  (21.01.10)
17. 
תגובה לכולם.
דנה ,  חיפה  (21.04.10)
18. 
מתכון פשוט, קל וטעים... אבל..
תומר ,  תל אביב  (04.07.10)
19. 
חרא של מתכון
גלית  (05.07.11)
20. 
.
 (22.08.11)
21. 
פתרון למי שיצא נוזלי
נועם  (16.09.11)
22. 
אם אני משתמשת בתמצית וניל אז כמה לשים?  (לת)
סתיו  (06.12.12)
23. 
יוצא טוב אבל אפשר פחות סוכר
טלי ,  חיפה  (01.04.13)