1. 
האם מבשלים את האורז קודם  (לת)
עידית ,  ראשל"צ  (22.01.05)
2. 
לעידית מראשל"צ
כוכי  (22.01.05)
3. 
אין צורך לבשל את האורז  (לת)
מחמוד אבו סיידא  (22.01.05)
4. 
לעידית מראשל"צ - אין צורך בבישול האורז..... בהצלחה.!!  (לת)
שולה  (22.01.05)
5. 
אהבתי, ייבדק.  (לת)
טליה ,  ת"א  (23.01.05)
6. 
מתכון מעולה, כמו כל האוכל בעזבה  (לת)
אורי  (23.01.05)
7. 
האם צריך לחלוט גם את עלי המנגולד?  (לת)
שרון  (23.01.05)
8. 
צרור כרוב, שאלה
איזבל  (23.01.05)
9. 
האם אפשר גם בשר בקר טחון??  (לת)
יפה  (23.01.05)
10. 
פטרוזיליה
שולה ,  חיפה  (23.01.05)
11. 
כרוס ממולא
עירית ,  מרכז  (23.01.05)
12. 
מה עם תיבול האורז והבשר?
כרובית  (23.01.05)
13. 
לא צריך לבשל את האורז כי את מכסה
דליה  (23.01.05)
14. 
האורז תמיד יוצא לי קשה - מה לעשות???  (לת)
רינה  (23.01.05)
15. 
פתרון לאורז קשה, בשלו כ 5 דקות במים שהורתחו מראש,  (לת)
אבי  (13.01.06)
16. 
פתרון לאורז קשה
שולה ,  מרכז  (17.03.07)
17. 
הכוונה לשתי כוסות של אבקת מרק או ממש מרק  (לת)
טל  (25.03.07)
18. 
טעים מאוד
שי ,  בת ים  (23.04.07)
19. 
מצויין....וטעים מאוד !
אתי אילן ,  טבריה  (05.04.08)
20. 
מתי הפטרוזיליה והקינמון נכנסים?  (לת)
נ  (25.07.08)
21. 
תשובה למתי הפטרוזליה נכנסת?...
ספיר ,  ארה"ב  (07.08.08)
22. 
אפשר גם
Galit ,  NY  (23.08.08)
23. 
מתכון ישן, דרוש וידאו  (לת)
שחר2 ,  הרצליה  (01.11.08)
24. 
כפית פלפל אנגלי -חחחחררריייףףףף
פילפיל  (06.02.10)
25. 
אורז בממולאים
קרן ,  נס ציונה  (10.06.10)
26. 
כרוב ממולא
כרמלה ,  מרכז  (07.03.13)
27. 
הכנתי והיה מעולה, ממש טעים  (לת)
שלמה  (22.03.14)