1. 
טעים יותר
רות ,  צפון  (12.02.02)
2. 
Empendas
 (13.02.02)
3. 
אמפנדס בוליביאני ???
ליאת  (17.07.02)
4. 
זה לא כשר כי יש חמאה וחזה עוף
מאוכזב  (07.08.02)
5. 
קולומביאני
ארז ,  דרום  (17.01.03)
6. 
חשוב לקרוא!
מה אכפת לכם? ,  טןך  (09.03.03)
7. 
אמפנדס לטיגון
יובל ,  דרום  (13.04.03)
8. 
הצעת יעול- חובה לקרוא
עדי  (16.10.03)
9. 
בצ'ילה אכלתי עם צדפות(טעים)
ירמי ,  י-ם  (28.01.04)
10. 
למאוכזב - התחליף לחמאה
גבר במטבח  (16.04.04)
11. 
והצעה לעלצנים שבכל זאת מבינים...
pazit  (04.08.04)
12. 
אמפנדס
יאיר ,  צפון  (09.09.04)
13. 
מישהו יכול לתת הצעה אחרת למילוי?
דניאל ,  ת"א  (16.10.04)
14. 
אמפנדוס מתוק
bracha  (16.11.04)
15. 
אמפנדס
צפון  (08.03.05)
16. 
למס' 9 -
דליה ,  ירושלים  (22.03.05)
17. 
למס' 15
דליה ,  ירושלים  (22.03.05)
18. 
אמפנדס קולומביאני. הי טעים בעולם. עשוי מקמח תירס. פצצה  (לת)
מלי  (24.11.05)
19. 
מילוי אחר לאמפנדס
צריך לדעת לגוון  (30.07.06)
20. 
מחמאה
 (07.12.06)
21. 
אינך חייב להשתמש בחמאה...
אברהם ,  צפון  (23.12.06)
22. 
טעים מאד!
יוסי ,  תל אביב  (14.01.07)
23. 
הכנתי לפי המתכון ויצא טעים טעים
יעל ,  תל אביב  (19.10.07)
24. 
תגובה ל- 4
עינת  (19.10.07)
25. 
כמה שאלות בבקשה תענו מי שיודע
טליה ,  י-ם  (31.10.07)
26. 
לעניין התערובת הגרגירית
יעל ,  תל אביב  (03.11.07)
27. 
צדקת ידידי אלף אחוז
שלמה ,  קנדה  (23.11.07)
28. 
אמפנדס
אנונימי ,  באר שבע  (01.09.08)