1. 
תוספת קטנה
מירב ,  רמת השרון  (09.07.02)
2. 
פשוט יותר...
יקי ,  ת"א  (21.12.02)
3. 
תודה לך
אור ,  ראשון לציון  (21.01.03)
4. 
הצעה לשיפור
תימנייה אסלית  (15.04.04)
5. 
שאלה לתימניה אסלית
ניר  (17.04.04)
6. 
הכל טוב רק הריח
יוסי ,  אשקלון  (10.10.04)
7. 
תשובות
תימני ,  מחולון  (22.10.04)
8. 
ליוסי, עם בעיות הריח
חיים ,  אשקלון  (06.12.04)
9. 
שאלה לתימני
אור  (16.09.05)
10. 
חילבה
מורי סלימן  (13.11.05)
11. 
ניסיתי - יצא אחלה!  (לת)
ביקו ,  אי שם  (03.01.06)
12. 
חילבה מבושלת
הפולני ,  תל אביב  (24.08.06)
13. 
לא חובה חריף
נעומי ,  רחובות  (13.02.07)
14. 
ממליצה בחום להוסיף רבע כפית הל טחון, כמון, כוסברה
רינה ,  ירושלים  (25.02.07)
15. 
חבל לכם על הזמן
סי ,  צפון  (27.05.07)
16. 
לאהוב או לשנוא חילבה
צביקה ,  קריית שמונה  (30.07.07)
17. 
למה מר?
ליאור ,  ת"א  (19.08.07)
18. 
תגובה ל-17 למה מר
אושרית ,  השרון  (25.01.08)
19. 
חילבה
אלעד ,  חולון  (30.01.08)
20. 
אני מוסיפה לימון לחילבה בזמן ההקצפה. לימון מוסיף המון
דוסיתנט ,  מודיעין עילית  (06.07.08)
21. 
איך מחליפים מים 2-3 פעמים במשך הלילה?
מושיקו  (15.12.09)
22. 
חילבה
אילנה ,  ישראל  (31.12.09)
23. 
החלפת מים
נעמי ,  שומרון  (05.12.11)
24. 
הכנה קלה  (לת)
 (04.06.12)
25. 
הכנה קלה
מיקי  (04.06.12)
26. 
תגובה למתכון חילבה של קובי
ורה ,  ירושלים  (19.07.12)