1. 
מעולה
טניה יגנס ,  תל אביב  (11.07.01)
2. 
הגזמה עם השמן
ריקי  (25.11.01)
3. 
Excellent !
Shlomi ,  Kfar-Saba  (01.02.02)
4. 
בלי פרמזן זה לא טעים בכלל
אתי ,  כפר-סבא  (17.09.03)
5. 
טעים, אך צריך לשפר
שלי ,  ירושלים  (19.09.03)
6. 
פסטה
קרן ,  חיפה  (11.10.03)
7. 
מתכון משופר
בארי ,  ירושלים  (23.01.04)
8. 
טעים..
טל ,  ירושלים  (28.08.04)
9. 
שיפור שכדאי לקרוא
לימור  (17.09.04)
10. 
עם בזיליקום סגול אדום
דוד חן ,  תל אביב  (09.10.04)
11. 
מקור התבלינים -יצחק יומטוביאן
טל המאירי ,  ים  (13.10.04)
12. 
פשוט מגעיל!!!!
לי ,  ראשון לציון  (19.12.04)
13. 
כדאי לקרוא - קצת טיפים למתכון
לא גיל חובב ,  לא ירושלים  (03.01.05)
14. 
מצוין גם בלי..
נימרוד24 ,  לוד  (19.01.05)
15. 
שמן זית זה בריא!
דן ,  הרצליה  (25.01.05)
16. 
מתכון מטופש
 (09.03.05)
17. 
מצויין!!!
אפי ,  ירושלים  (01.08.05)
18. 
פשוט מעולה  (לת)
 (27.09.05)
19. 
רק ברברים פרימיטיבים שוטפים פסטה במי ברז.
נעלחדש ,  בבית  (10.07.06)
20. 
טיפה להוריד
תמר תירוש ,  מרכז  (30.06.07)
21. 
היה טעים!!!!
איילת והראל ,  ק אונו  (22.12.09)
22. 
תגובה ל-19
מזל  (19.01.10)
23. 
תודה לך אריק חכימי!!
כהן ,  שוהם  (20.11.11)
24. 
מצויין
פינטו  (15.12.11)
25. 
טעים אבל-
בשלנית  (06.05.12)
26. 
תגובה ל- 22
עוגי  (05.03.14)