1. 
טעים לאללה
 (06.11.02)
2. 
המתכון לא כשר !!!  (לת)
ממ  (03.12.02)
3. 
לא כשר! קודם ליצלות את הכבד
ע.ו ,  ירושלים  (06.02.03)
4. 
גם לא כשר וגם לא מבשלים כבד כל כך הרבה זמן  (לת)
מיכל ,  פ"ת  (02.11.04)
5. 
מה הבילבולי מוח האלה על הכשרות? לא טוב לכם - אל תעשו את זה!  (לת)
נעם ,  קרית צ'יזבורגר  (02.11.04)
6. 
לא כשר
שוש  (02.11.04)
7. 
אני הייתי מוסיפה גם ג'ינג'ר ושמנת  (לת)
אני  (02.11.04)
8. 
לבשל אותו בחלב ושמנת ולהקרים בצהובה ממ...  (לת)
חרדי  (02.11.04)
9. 
אני עליתי לארץ מהודו אבל לא שמעתי על כבד שכזה
רונית  (02.11.04)
10. 
שכחתי לכתוב - להוסיף כפית ג'נג'ר חתוך
רונית  (02.11.04)
11. 
אוי אוי אוי
אוי ,  תל כנאפה  (05.09.05)
12. 
מ"ס 9 צודקת
דניאל ,  קריות  (15.02.06)
13. 
אלוהים ישמור מאיפו המתכון הזה?
D.A ,  קריות  (06.05.06)
14. 
מה זה הגועל הזה???
 (11.01.07)
15. 
כבד הודו
נורין ,  אשדוד  (22.03.07)
16. 
יצירתיות בכשרות
שרית ,  רמת גן  (20.11.07)
17. 
תגובה ל2
מוריה  (05.08.08)