1. 
האם ניתן להמיר את החלב במים?  (לת)
 (12.12.02)
2. 
לא כדאי זה הורס את הבשמל  (לת)
הילי בר  (08.02.03)
3. 
מתכון לפיצה
calou ,  ת"א  (26.05.03)
4. 
ל-1, תנסה חלב סויה או משהו. נראה לי עדיף ממים..  (לת)
שרה  (04.06.04)
5. 
פשוט ומעולה!
טלי ,  ת"א  (25.10.04)
6. 
אבל למה לערבב בשר עם חלב מגעיללללללללל  (לת)
יהודי  (29.11.04)
7. 
תשובה ל-6
אלי ,  גוש דן  (26.04.05)
8. 
ל-7 אתה נורמלי לטעום בשר יחד עם חלב?????????????????????????
אני מזועזע מהחוצפה. ,  "לא תבשל גדי בחלב...  (31.05.05)
9. 
למה בשר וחלב ביחד (חבל)  (לת)
פלונית  (06.06.05)
10. 
טיפשות
 (10.06.05)
11. 
מצויין
גלית  (12.06.05)
12. 
10 אתה כ"כ צודק
 (17.07.05)
13. 
לזניה
ילא הנביל ,  מרכז  (26.08.05)
14. 
לזניה 12 points
אליסון ,  קדימה  (17.10.05)
15. 
לזניה של הילי
חביבה ,  אצבע הגליל  (20.01.06)
16. 
חליטת עלי לזניה?
נועז  (21.03.06)
17. 
כמויות
דודי ,  רעננה  (07.04.06)
18. 
כמויות שגויות
os  (07.05.06)
19. 
שכחתם לציין שזה לא כשר!!!!!!  (לת)
*****  (28.05.06)
20. 
כשר/ לא כשר
א.א.ד ,  מרכז  (09.08.06)
21. 
תגובה למתכון
orli ,  צפון הארץ  (18.09.06)
22. 
שכחתי לציין שצריך גם לפזר בכל שכבה כולל למעלה
הילי  (09.11.06)
23. 
חייבים אגוז מוסקט ופלפל לבן?
טבח  (12.11.06)
24. 
לזניה מעולה.ללא מוסקט ופלפל לבן
אור  (04.12.06)
25. 
בשר וחלב גועל נפש!!!!!
בשלנית ,  חולון  (12.02.07)
26. 
גבינות בין השכבות
סיגל ,  צפון  (20.06.07)
27. 
כנסי
ל25  (12.10.07)
28. 
למה לא תמליצי חזיר?
יהודית  (10.12.07)
29. 
ל25 ו28
חילונית חסודה  (04.04.08)
30. 
מתכון מצוין!!!  (לת)
אלכס  (09.01.09)
31. 
גועלללללללללללללל
מרגרט ,  אשקלון  (13.01.09)
32. 
איזה רמה של תגובות יש כאן !
נועה  (20.01.09)