שתף קטע נבחר

סהרוני וניל

הן איטלקיות במקור, אבל דומות למרוקניות. אין בהן ביצים בכלל ולכן הן פריכות מאוד. מתכון לעוגיות בצורת חצי ירח



חומרים:

2 כוסות קמח
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית גרידת לימון
4 כפות שקדים, או אגוזים טחונים

כלים:

תבנית מרופדת בנייר אפייה
הכנה:

1. מקציפים את אבקת הסוכר והחמאה. מוסיפים את תמצית הוניל וגרידת הלימון. מוסיפים גם את הקמח עד שהוא נבלע בתערובת אבקת האפייה והשקדים או האגוזים הטחונים. מקררים שעה.
2. לוקחים כף מהתערובת, מגלגלים לגליל בעובי ½ ס"מ מכופפים קצת את הקצוות ומעצבים לצורת חצי עיגול). מניחים בתבנית וממשיכים כך עם שאר העוגיות.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות צלזיוס במשך 20-30 דקות או עד שהקצוות מזהיבים.

'עוגה עוגה' רחוב רוטשילד 8 ת"א




לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים