שתף קטע נבחר

לאכול את התפוח הגדול

בסוף חודש ינואר יציעו המסעדות המובילות בכרך במשך שבועיים את תפריטיהן במחירי רצפה. מקומות כדאי להזמין כבר עכשיו

בניו יורק, וזה ידוע לכל חובב העיר הגדולה, יש מסעדות מדהימות. הבעיה שאחרי ארוחת ערב באחת או שתיים מהן, אתה פתאום מבין שלא נשאר לך כסף אפילו לסאבוויי. לכן, אין כמו 'שבוע המסעדות החורפי' בעיר מספר 1 בעולם. הוא כל-כך מוצלח, שיום אחרי שפרק החגיגות הזה מסתיים - הוא מתחיל שוב. 

 

בשיא החורף (ושם זה חורף אמיתי, כן?) פותחות 100 מהמסעדות המפוארות בעיר את שעריהן לכולם והופכות נגישות לכל ניו-יורקי ותייר מזדמן, ולא רק לביזנסמן היפנים שהדולרים (בשטרות של מאה) משתחררים להם מהכיסים בקצב מדהים.

 

משה גלעד, עורך 'מסע אחר מייל', שחווה כבר כמה שבועות כאלה, מסביר ש"זו התגלמותו של גן העדן לגרגרן האנין. מדובר בזלילה אמיתית, איטית, עם כל המנות, המלצרים המנומסים, היינות והמפיות".

 

המסעדות מציעות תפריטים במחירים קבועים של 20 דולר לארוחת צהריים ו-35 דולר לארוחת ערב לאדם. אם זה נראה לכם יקר, תציצו פעם בתפריט בשיא העונה, בוויקאנד, בערב.

 

הפסטיבל הקרוב ייערך ב-28-24 בינואר 2005, ואחרי יום מנוחה לבטן ייפתח מחדש ב-30 בינואר ויימתח עד 4 בפברואר. בעוד שבועיים תתפרסם רשימת 100 המסעדות שמשתתפות השנה באירוע. את הרשימה המלאה ניתן יהיה למצוא באתר.

 

ולמה אנחנו מספרים לכם על זה כבר עכשיו? כי אם לא תזמינו מקום (אנחנו ממליצים על חודש מראש) תמצאו את עצמכם מהר מאוד במקדונלד'ס.

 

לפרטים נוספים: טל' 4841222 - 212 - 1.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: איי פי
מתכוננים להסתערות
צילום: איי פי
מומלצים