שתף קטע נבחר

קציצות עוף לימוניות ופריכות

איך מכינים את העונג הביתי הזה, כך שיצא רך מבפנים אבל מעטה אולטרה-פריך מבחוץ (ואפשר גם עם זיגוג לימון, למתקדמים). את המתכון המלא תוכלו למצוא השבוע בעיתון "לאשה"

 

 


השבוע במוסף "שף", מצורף חינם לעיתון "לאשה":

  • 4 מתכונים ביתיים בלי להתאמץ
  • הפשטות המהממת של האוכל והנוף האיטלקי. כתבה מצולמת
  • פעמיים סקונס. מתכונים שלוקחים את התה למקומות גבוהים יותר
  • גם אתם יכולים להכין שמנים מתובלים
  • פטיפורים למתקדמים. הצצה למתכוני קונדיטוריה מקצועית אליטיסטית
  • מתכונים נפלאים עם פפאיה
  • עמוס אלנבוגן על סטיות קולינאריות שיכולות להוציא כל אדם מדעתו

 


בשבוע הבא בווידאו שף: עוגת שמנת דובדבנים ופירורים. צילום: יוסי סליס

 

לכל המתכונים של שף בווידאו

 


 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המחברת, איילת הירשמן, היא עורכת מדור האוכל ב"לאשה"
צילום: אוהד רומנו
צילום: יוסי סליס
פריכות ומצוינת. קציצות עוף לימוניות
צילום: יוסי סליס
לאשה בפייסבוק
מומלצים