קציצות עוף לימוניות ופריכות
איך מכינים את העונג הביתי הזה, כך שיצא רך מבפנים אבל מעטה אולטרה-פריך מבחוץ (ואפשר גם עם זיגוג לימון, למתקדמים). את המתכון המלא תוכלו למצוא השבוע בעיתון "לאשה"
השבוע במוסף "שף", מצורף חינם לעיתון "לאשה":
- 4 מתכונים ביתיים בלי להתאמץ
- הפשטות המהממת של האוכל והנוף האיטלקי. כתבה מצולמת
- פעמיים סקונס. מתכונים שלוקחים את התה למקומות גבוהים יותר
- גם אתם יכולים להכין שמנים מתובלים
- פטיפורים למתקדמים. הצצה למתכוני קונדיטוריה מקצועית אליטיסטית
- מתכונים נפלאים עם פפאיה
- עמוס אלנבוגן על סטיות קולינאריות שיכולות להוציא כל אדם מדעתו
בשבוע הבא בווידאו שף: עוגת שמנת דובדבנים ופירורים. צילום: יוסי סליס
המחברת, איילת הירשמן, היא עורכת מדור האוכל ב"לאשה"
צילום: אוהד רומנו
פריכות ומצוינת. קציצות עוף לימוניות
צילום: יוסי סליס
מומלצים