סמבה פיצה
רעיון כובש של השף ניצן רז ממסעדת סושי סמבה: פיצה מודולרית על טורטייה, שקל מאוד להכין כשבאים אורחים, ובעצם בכל ארוחת ערב. את המתכון תמצאו בגיליון "לאשה" של השבוע
עוד השבוע במדור "מיני שף" של עיתון "לאשה":
-
אוכלים. ירושלים אצל פיני בחצר
-
המטבח. הטור האישי של השף עזרא קדם
-
עוגת השבוע. סנדוויץ' בישקוטים, קרם וניל ותותים
פיצה סמבה. להיט
צילום: יוסי סליס
המחברת, איילת הירשמן, היא עורכת מגזין האוכל "שף" מבית "לאשה"
צילום: רן גולני
מומלצים