שתף קטע נבחר

"ביכורי בירה" - פסטיבל בירה בשבועות

שווה לדעת על פסטיבל "ביכורי בירה" שתערוך ב- 6.6 מבשלת קרלסבר בנמל תל-אביב, במיוחד לרגל חג השבועות

באירוע, שייערך במיוחד לכבוד חג השבועות, ייטעמו בירות שונות, חלקן בבישול ראשון ומיוחד של המבשלה השניה בגודלה בישראל. ייערכו סדנאות בישול בירה ובישול בבירה (עם גדי דבירי, "בירדי"), יהיו טעימות בירה מוסברות ואפילו הפעלות לילדים, כדי שאלה לא ישתעממו כשההורים נהנים. כדי לחבר את כל העניין לחג השבועות, שיתפו אנשי המבשלה את ברק חורש, השף הראשי של טרה. ברק יציג ויגיש מנות טעימה של גבינות בבירה, שיפודי גבינה ועוד מטעמים, שלכולם זיקה למשקה הפופולרי ביותר בעולם. את החלק הקולינרי תוכלו לקנח עם גלידת בירה, שיצרו במיוחד עבור הארוע אביחי גרינברג, הברומאסטר של קרלסברג, עם ברק חורש ועם גלידריית ארלקינו. זאת גלידת שמנת מהנה ביותר, מבוססת על לף בלונד ולף ברון. התוצאה מדהימה בעיני: מתיקות משולבת מרירות עדינה, טובה-טובה. אפילו הספקנים הגדולים ביותר יעידו שבירה מעולם לא הייתה מהנה יותר...

 

אם אתם רוצים להבין יותר על בירה, ולהחשף לפנים המיוחדים של המשקה הפופולרי ביותר בעולם, זאת הזדמנות מצויינת.

 

"ביכורי בירה", נמל תל אביב, 6.6, משעות הבוקר ועד אחר הצהריים.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים