השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה"
כתבים מצייצים - לכל הציוצים > איך מנקים לבבות ארטישוקאוהבים ארטישוקים באוכל שלכם? נרתעים מהקילוף הארוך? אין שום סיבה. כך עושים זאת במהירות וביעילות השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה" מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב-תגיות:ארטישוק פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.צילום: גבי מנשהשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבה מומלצים