השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה"
כתבים מצייצים - לכל הציוצים > איך ממיסים ג'לטיןנמנעים מהכנת עוגת מוס רק בגלל הרתיעה מעבודה עם ג'לטין? לא בטוחים איך בדיוק ממיסים? השף מאיר דנון מראה לכם בדיוק איך עושים את זה השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה" מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב- פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.דפי ג'לטיןצילום: אסף רונןשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבה מומלצים