שתף קטע נבחר
צילום: דודו אזולאי

מתוק לו: האנטי שף מכין שניצל מחטיף שוקולד

חשבתם ששניצל חייב לכלול בשר ופירורי לחם? האנטי שף חושב אחרת ומכין חטיף שוקולד מצופה בבלילה ומטוגן בשמן עמוק

הבית באדיבות מנחם טריווש
  

חטיף שוקולד מטוגן (שניצל מתוק)

המרכיבים (ל-4 מנות):

4 חטיפי שוקולד מכל סוג
שמן קנולה לטיגון עמוק
לבלילה:

1 ביצה

כוס ורבע (250 גרם) קמח רגיל

3/4 כוס מים קרים

לקישוט:

סירופ שוקולד או סירופ מייפל

 

אופן ההכנה:
  1. שעה לפני ההכנה מכניסים את החטיפים למקפיא.
  2. הבלילה: טורפים היטב את הביצה בקערה.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה ופירורית.
  4. מתחילים להוסיף את המים בהדרגה, תוך כדי ערבוב נמרץ, רק עד שמתקבלת בלילה חלקה וסמיכה (כמו של שמנת מתוקה).
  5. שמים בסיר קטן שמן לטיגון עמוק ומחממים היטב.
  6. מוציאים את החטיפים מהעטיפה ובעזרת מלקחיים, או מזלג, טובלים אותם בבלילה, כך שהם מכוסים היטב בבלילה מכל הצדדים.

  7. כשהשמן חם לוקחים חטיף אחד ושמים אותו בזהירות בסיר. מטגנים כדקה מכל צד (הופכים בעזרת המלקחיים), עד שהציפוי מזהיב.

  8. מוציאים לצלחת, וחוזרים על הפעולה עם יתר חטיפי השוקולד.

  9. מקשטים בסירופ ואוכלים מיד, בליווי כוס קולה.


 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כן, גם אפשר גם עם מקופלת
צילום: Index Open
מאזנת את הטיגון בשמן עמוק. קולה
צילום: Index Open
הצטרפו לעמוד המעריצים
מומלצים