שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    צילום: דודו אזולאי

    "חביפיצה": ארוחת שאריות של האנטי שף

    מה עושים עם שאריות של פיצה? חביתה כמובן. האנטי שף לוקח שאריות פיצה ומכין מהן חביתה משודרגת וטעימה בטירוף. כמה פשוט, ככה טעים. וגם: בואו לבחור מה ילבש השף בפרק הבא

    הבית באדיבות מנחם טרייויש

     

    רוצים לבחור איזה טי-שירט ילבש האנטי שף בפרק הבא? היכנסו לעמוד שלו בפייסבוק  והצביעו לחולצה המועדפת עליכם.

     

    חביתת פיצה

    המרכיבים:

    2 משולשי פיצה ישנה

    2 ביצים

    5 כפות גבינת פרמזן

    שמן לטיגון

     

    אופן ההכנה:

    1. בעזרת סכין חותכים את משולשי הפיצה לחתיכות קטנות
    2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את קוביות הפיצה 2-3 דקות.
    3. טורפים את הביצים ומוסיפים למחבת.
    4. מטגנים על אש בינונית, תוך כדי ערבוב.
    5. מוסיפים את הפרמזן, מערבבים ומסירים מהאש כשהביצים מוכנות.
    6. מעבירים לצלחת הגשה בליווי קולה.

     

     

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: Index Open
    לא צריך להסתפק בשאריות. פיצה
    צילום: Index Open
    חובה בכל ארוחת שף. קולה
    צילום: jupiter
    כבר הצטרפתם לעמוד המעריצים?
    מומלצים