שתף קטע נבחר
צילום: דודו אזולאי

מה לשים בפיתה? ביעור חמץ עם האנטי שף

תקועים עם המון פיתות בפריזר שצריך להיפטר מהן לקראת החג? לאנטי שף יש רעיונות מה אפשר לעשות איתן: "פיצה פיתה", פיתה עם ממרחים מתוקים ובננות, וגם פיתה ממולאת בביסלי ובמבה. ביעור חמץ כהלכתו

 
הבית באדיבות מנחם טרייויש

 

איך אתם מבערים את החמץ שלכם? ספרו לנו בעמוד האנטי שף בפייסבוק

 

פיצה פיתה

המרכיבים (למנה אחת - הכפילו את הכמויות אם אתם רוצים להכין יותר):
1 פיתה, מופרדת לשני חלקים
קטשופ
3 פרוסות גבינה צהובה
טבסקו
 
אופן ההכנה:
  1. לוקחים את הפיתה הפרוסה ומורחים אותה בקטשופ.
  2. מניחים מעל את פרוסות הגבינה, כך שיכסו את כל הפיתה.
  3. שמים על צלחת ומחממים במיקרו לדקה וחצי.
  4. מוסיפים מעט טבסקו ואוכלים.

 

פיתה עם חומוס וחטיפים

המרכיבים (למנה אחת - הכפילו את הכמויות אם אתם רוצים להכין יותר):

1 פיתה חצויה לשניים

חומוס

חופן ביסלי

חופן במבה

 

אופן ההכנה:

  1. מורחים כל אחד מחצאי הפיתה בחומוס.
  2. בחצי אחד שמים את חופן הבמבה ובחצי השני שמים את חופן הביסלי.
  3. מועכים קלות כל אחד מהחצים ואוכלים.

 

פיתה מתוקה

המרכיבים (למנה אחת - הכפילו את הכמויות אם אתם רוצים להכין יותר):

1 פיתה, מופרדת לשני חלקים

1 בננה

חמאת בוטנים

ממרח נוטלה

 

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבננות לעיגולים לא עבים מדי.
  2. מורחים את הפיתה בכמות נאה של חמאת בוטנים.
  3. מוסיפים מעל שכבה של ממרח נוטלה.
  4. מסדרים מעל הממרחים את פרוסות הבננה ואוכלים.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כמה שיותר, יותר טוב. גבינה צהובה
צילום: ויז'ואל/פוטוס
כשרה גם לאוכלי קטניות. קולה
צילום: Index Open
כבר הצטרפתם לעמוד המעריצים של האנטי שף?
מומלצים