שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    קלאסיקה של בראנצ'ים: בלאדי מרי וסלט תפוחי אדמה
    שתי מנות שישדרגו כל בראנץ' ביתי - סלט תפוחי אדמה קלאסי ובלאדי מרי מושלם של יועזר

    בלאדי מרי של יועזר

    המרכיבים (למנה אחת):

    1 שוט של וודקה - עדיף להשתמש בוודקה איכותית, ביוזער מעדיפים סטולי

    3-4 קוביות קרח

    2 שוטים מיץ עגבניות עדיף כזה שנסחט מעגבניות ולא מבוסס על רסק

    1/2 לימון

    4-7 טיפות טבסקו

    3 טיפות רוטב ורצ'סטר

    1 כפית גדושה חזרת לבנה טרייה מגוררת

    מלח ופלפל שחור גרוס

     

    אופן ההכנה:

    1. מניחים את קוביות הקרח בכוס ויסקי (לואובול). יוצקים את הוודקה ואת מיץ העגבניות וסוחטים פנימה את מיץ הלימון.

    2. מוסיפים טבסקו, רוטב וורצ'סטר וחזרת ומערבבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מפזרים מעט פלפל שחור גרוס למעלה ומגישים.

     

    סלט תפוחי אדמה

    המרכיבים:

    5 תפוחי אדמה טריים - לא כאלה שהיו בקירור

    4 ביצים

    מלפפונים כבושים (במלח ולא בחומץ)

    חרדל חריף

    פלפל שחור

    מעט מיץ לימון

    מיונז תוצרת בית

     

    אופן ההכנה:

    1. מבשלים את הביצים עד שהן קשות אך לא קשות לגמרי – שבע דקות מרגע הרתיחה. מוציאים בעזרת כף, מצננים תחת מים זורמים וקולפים.

    2.

    מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם רכים. מסננים, מחכים עד שהם יצטננו קלות, קולפים וחותכים לקוביות.

    3. מניחים את קוביות תפוחי האדמה בקערה, חותכים את הביצים ואת המלפפונים הכבושים לקוביות גדולות ומוסיפים לקערה.

    4. מוסיפים כמות נדיבה של מיונז, חרדל ופלפל שחור ומעט מיץ לימון ומערבבים את התערובת כשהיא עדיין חמימה. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים במקרר לפני ההגשה.

     

    המתכונים באדיבות מסעדת יועזר בר יין

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים