שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    תאילנדי במשקל קל: סלט טונה

    בחוץ לוהט, הבטן מקרקרת ואתם כמהים למשהו קל ומשביע. סלט הטונה התאילנדי הוא פתרון מצוין לארוחה טעימה שלא מתנגשת עם הדיאטה. סוואלי אלדר מלמדת כיצד

      

    (בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

     

    סלט טונה

    המרכיבים:

    150 גרם טונה במים

    1 כף למון גראס חתוך לחתיכות בגודל של כ-1 ס"מ

    3 גבעולים של בצל ירוק קצוץ

    3 יחידות כפיר ליים קצוצים

    20 גרם כוסברה קצוצה

    10 גרם נענע קצוצה

    2 מלפפונים קצוצים

    7 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

    100 גרם כרוב לבן קצוץ

    לרוטב

    2 כפות מיץ לימון

    2 כפות רוטב דגים

    1 כף רוטב צ'ילי חריף

     

    אופן הכנה: 

    1. רוטב: מערבבים בקערית את מיץ הלימון, רוטב הדגים והצ'ילי. מי שמעוניין ברוטב פיקנטי יכול להוסיף עוד צ'ילי.
    2. הסלט: מערבבים את הירקות בקערה, מוסיפים את הטונה, שופכים את הרוטב, מערבבים קלות.
    3. להגשה: אפשר להגיש עם פריכיות אורז או קרקרים.

     

    סוואלי אלדר היא שפית המתמחה במטבח התאילנדי ומרצה "בישולים  - בית הספר הגבוה לקולינריה"

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים