שתף קטע נבחר

תאילנדי במשקל קל: סלט טונה

בחוץ לוהט, הבטן מקרקרת ואתם כמהים למשהו קל ומשביע. סלט הטונה התאילנדי הוא פתרון מצוין לארוחה טעימה שלא מתנגשת עם הדיאטה. סוואלי אלדר מלמדת כיצד

  

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

סלט טונה

המרכיבים:

150 גרם טונה במים

1 כף למון גראס חתוך לחתיכות בגודל של כ-1 ס"מ

3 גבעולים של בצל ירוק קצוץ

3 יחידות כפיר ליים קצוצים

20 גרם כוסברה קצוצה

10 גרם נענע קצוצה

2 מלפפונים קצוצים

7 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

100 גרם כרוב לבן קצוץ

לרוטב

2 כפות מיץ לימון

2 כפות רוטב דגים

1 כף רוטב צ'ילי חריף

 

אופן הכנה: 

  1. רוטב: מערבבים בקערית את מיץ הלימון, רוטב הדגים והצ'ילי. מי שמעוניין ברוטב פיקנטי יכול להוסיף עוד צ'ילי.
  2. הסלט: מערבבים את הירקות בקערה, מוסיפים את הטונה, שופכים את הרוטב, מערבבים קלות.
  3. להגשה: אפשר להגיש עם פריכיות אורז או קרקרים.

 

סוואלי אלדר היא שפית המתמחה במטבח התאילנדי ומרצה "בישולים  - בית הספר הגבוה לקולינריה"

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים