שתף קטע נבחר
צילום: דודו אזולאי

האנטי שף מרים מסיבה

יש בית, יש מוזיקה והאורחים בדרך? תסמכו על האנטי שף שידריך אתכם איך להכין את התפריט האולטימטיבי למסיבה: אבטיח שיכור, פופקורן בטעמים וסוכריות מתוקות לא מהעולם הזה

  

הבית באדיבות מנחם טרוויש 

 

לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק  

 

אבטיח שיכור

המרכיבים:

1 אבטיח

1 בקבוק וודקה 

 

אופן ההכנה:

  1. יוצרים חור בקליפת האבטיח ומכניסים לתוכו את הבקבוק כשהוא הפוך.
  2. נותנים לאבטיח לספוג את האלכוהול.
  3. חותכים לפרוסות ומגישים לחוגגים.

 

פופקורן בשלושה טעמים

המרכיבים:

1 חבילה פופקורן למיקרו

צ'ילי מתוק

סירופ שוקולד

גבינה צהובה

 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את הפופקורן למיקרו לפי הוראות ההפעלה.
  2. מחלקים את הפופקורן בין 3 קערות.
  3. שופכים רוטב צ'ילי מתוק על הפופקורן בקערה אחת ומערבבים מעט.
  4. שופכים סירופ שוקולד על הפופקורן בקערה אחרת ומערבבים מעט.
  5. מחממים את הגבינה הצהובה במיקרו עד להמסה. יוצקים על הפופקורן בקערה השלישית ומערבבים.
  6. מכניסים לכמה שניות נוספות למיקרו.

 

ממתק חמוץ-מתוק

המרכיבים:

אבקות חמוצות

לקקנים

ספריי 

 

אופן ההכנה:

  1. שופכים את האבקות לקערה קטנה.
  2. מצפים את הלקקן בתערובת.
  3. מכניסים לפה ומלווים בשפריץ של ספריי.
  4. שוטפים את הפה עם כוס קולה צוננת.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קולה לקינוח
צילום: יהונתן צור
האנטי שף חוגג כל הזמן בפייסבוק
מומלצים