שתף קטע נבחר

חוזרים ללימודים: שיעור בהכנת כריך

מתקשים להיפרד מהחופש הגדול? לפחות תשקיעו בכריך של היום הראשון ללימודים. השף ניר צוק מדריך שלב אחרי שלב; דניאל מורשת, תלמיד ושחקן מתחיל, מבצע


המרכיבים: פרוסה עסיסית של חזה עוף טרי (אפשר להחליף את חזה העוף בשניצל, קציצות בשר או קציצות ירק מטוגנות, שנוגבו מעודפי השמן), גבעול בצל ירוק, 2 כפות טחינה (אפשר להחליף במיונז‭,(‬ מעט סחוג ירוק (לא חובה‭,(‬ עגבנייה, עלי חסה, מלח ופלפל, כל לחם שאתם אוהבים ומספיק "חזק" לשאת את המילוי השופע (צילומים: צביקה טישלר).


שלב 1: את חזה העוף ואת הבצל הירוק צולים במחבת עם מעט שמן זית, ומשאירים להצטנן מעט בצד על צלחת.


שלב 2: מערבבים את המיונז והסחוג לתערובת אחידה.


שלב 3: חותכים את העגבנייה לפרוסות ומרחיקים מכל פרוסה את הלב הרטוב ואת הגרעינים, כך שהלחם יקלוט רק את בשר העגבנייה היבש יחסית. 


שלב 4: מתבלים ומרכיבים את הכריך: על שתי הפרוסות מורחים את המיונז החריף, מניחים על אחת הפרוסות את חזה העוף, ומעל את העגבנייה, הבצל הירוק והחסה. זורים מלח ופלפל וסוגרים את הסנדוויץ‭.'‬ עוטפים היטב בנייר כסף או בנייר סופג. ‬


שלב 5: אוכלים בהפסקה, או לפני אם לא מתאפקים

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים