שתף קטע נבחר

טוסט דק דק דק עם ירקות וואסבי

 

 

מרכיבים:

30 גר' פסטרמה בדבש טהור זוגלובק "דק דק דק" (רבע חבילה)

30 גר' חזה בקר זוגלובק "דק דק דק" (רבע חבילה)

8 עלי תרד

1 גזר קלוף

1 אבוקדו

2 כפות מיונז

1/4 כפית משחת ואסבי מוכנה

1 כף שמן זית

 

 

אופן ההכנה:

חוצים את הלחמנייה

מערבבים מיונז עם משחת ואסבי ומורחים על הלחמנייה.

מסדרים בשכבות עלי תרד, חזה בקר זוגלובק "דק דק דק".

מניחים מעל רצועות גזר דקות פרוסות בקולפן,

רצועות אבוקדו שפרוסות גם הן בקולפן ופסטרמה בדבש זוגלובק "דק דק דק".

סוגרים את הלחמנייה, מתבלים במלח פלפל ושופכים כף שמן זית מעל ומכניסים לטוסטר למשך 5 דקות.

 


 

סלט קטן בצד :

מערבבים ביחד 10 רצועות גזר דקות

10 רצועות אבוקדו דקות

5 עגבניות שרי חצויות

כפית מיונז

1/4 כפית ואסבי

כף מיץ לימון וכף שמן זית.

 

בתאבון!!

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים