שתף קטע נבחר

תבשיל רוסטביף וכתף בקר

הידעתם שתבשיל רוסטביף וכתף בקר בחלב קוקוס אפשר להכין תוך 15 דקות בלבד? הצרטפו לשף שאול בן אדרת ותראו כמה המתכון פשוט לעשייה.

 

תבשיל כתף בקר ורוסטביף זוגלובק בסגנון אסייאתי

 

מצרכים

1 גבעול כרישה

1 יחידה זוקיני

2 בצל

אננס

1 פחית חלב קוקוס

2 כפיות סילאן דבש תמרים

שום

4 בצלים

מלח

פלפל

2 כפות שמן זית

150 גרם כתף בקר מבושל זוגלובק

150 גרם קוביות רוסטביף מנתח שלם זוגלובק

2 צ'ילי

4 עלי דפנה

2 פלפלונים שאטה

בצלצלי שאלוט, גזר, גמבה, שומר כרובית, בזיליקום וכוסברה קצוצה

 


 

אופן ההכנה

מאדים במחבת עם 2 כפות שמן זית 4 בצלצלי שאלוט קלופים, 2 בצלים רגילים ו-2 בצלים סגולים חתוכים לרבעים.

מוסיפים פרחי כרובית, וכרישה וממשיכים לאדות.

חותכים לקוביות של 2 ס"מ על 2 ס"מ את הרוסטביף, חותכים לרצועות עבות כתף בקר ומוסיפים לתבשיל.

מוסיפים את הפרוסות שום, פחית של חלב קוקוס, 2 כפות דבש סילאן, מלח ופלפל.

 

מטגנים את כל המרכיבים כדקה נוספת עד להשחמה.

מוסיפים כוסברה ובזיליקום קצוצים.

קולפים חצי אננס טרי, חותכים לקוביות ומוסיפים לתבשיל.

מבשלים הכל יחד כדקה נוספת ומגישים

 


 

בתאבון

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
השף שאול בן אדרת בהכנת המתכון
מומלצים