שתף קטע נבחר

פרי-לאנץ'

ניוקי ברוטב מרווה, שיפודי פירות ודג בציפוי שקדים. לפני שלוש שנים נפגש מני פאר לשיחה על יהדות, אנטישמיות, אוכל כשר וזכרונות ילדות מהשטיבעל שהקים סבו בתל אביב. הרמנו כוס לזכרו

מה קרה כשאורי מלמד לקח את מני פאר לסעודה על טהרת תפריט הפירות. בין הגפן למרווה הם גם דיברו על יהדות, יהודים ואוכל כשר (וטעים). לפני שלוש שנים הצטרפו ynet ו"אורות" לאורי מלמד ומני פאר, ושמעו על הילדות עם סבא, חסיד סוכוטשוב שהקים את השטיבעל בתל אביב, על התקופה שבה מני פאר שמר מצוות, וגם על הקשר שבין אנטישמיות, יין וגפן במסעדת "דֶקה".

 

"השאלה אם אוכל כשר יכול להיות טעים, משולה לשאלה האם בלונדינית יכולה להיות חכמה", אמר פאר. "השאלה היא איך עושים אותו". הרימו כוסית לזכרו.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים