שתף קטע נבחר

ארוחה בקערה. מרק עגבניות ולחם

כשקר, גשום ואין כוח לעמוד ולבשל, מרק עגבניות סמיך וזריז הוא בדיוק מה שצריך. לא תאמינו מה אפשר לעשות מעגבניות, תבלינים ולחם, ארוחה שלמה בקערה מהבילה

מרק עגבניות ולחם

 

המרכיבים ל-6 מנות

 1/2‬ כוס שמן זית

3 שיני שום, קלופות וקצוצות דק

2 ק"ג עגבניות, קלופות (אפשר מקופסה) וחתוכות לקוביות

מלח, פלפל שחור טרי 2 כוסות (480 מ"ל) מים

1 באגט, פרוס ל־12 פרוסות

 

להגשה: עלי בזיליקום טריים

 

ההכנה

 

‭.1‬ יוצקים 3 כפות משמן הזית לסיר כבד ומחממים. מוסיפים את השום ומטגנים עד שהוא מזהיב קלות, מוסיפים את העגבניות ומבשלים כחצי שעה עד שנוזלי העגבניות מתאדים. מוסיפים מלח ופלפל ואת המים ומביאים לרתיחה.

 

‭.2‬ מוסיפים את פרוסות הלחם לסיר ומערבבים בעדינות עד שהל לחם ספוג בנוזלים. מסירים מהכיריים, יוצקים את יתרת השמן, מערבבים ומחלקים לקערות הגשה. מקשטים בבזיליקום טרי ומגישים מיד. 

 


מרק עגבניות עם פרוסות באגט (צילום: כפיר חרבי)

 

לכל מתכוני מגזין "שף"








 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מרק עגבניות ולחם. ארוחה בקערה
צילום: כפיר חרבי
עגבניות. יש לקלף ולחתוך לקוביות
צילום: עזר חדד
שום. 3 שיני שום יספיקו במתכון הזה
צילום: shutterstock
באגט, חתוך לפרוסות. יעשיר את המרק
צילום: index open
לאשה בפייסבוק
מומלצים