שתף קטע נבחר

מה קורה למוצרים כשאנחנו סוגרים את המקרר?

כמו האפונה והגזר שמקטרים על הקור, גם מוצרים אחרים, מתברר, מקבלים חיים כשהדלת נסגרת ומנהלים שיחות. קבלו הצצה לתוך המקרר שלכם

"מה עושה המזון כשאנחנו סוגרים את המקרר" זה ה"מה קורה למנורה כשאנחנו סוגרים את המקרר" החדש. סרטון מקסים שיצרו שלושה סטודנטים שנה שניה במחלקה לתקשורת חזותית בבצלאל, וניה הימן, מרים נובופלנסקי ודנה פינטו, מספר את הסיפור החמוץ-מתוק של הדמויות על אריזות המזון שלנו. צפו ואחר כך נתפוס את הימן לשיחה:

 

  

"הרעיון היה להיכנס לראש של המוצרים שבמקרר שלנו, ליצור היררכיות בין סוגי המזון ולאפיין את אישיותם", מספר הימן, שיצר את הסרטון עם עמיתותיו לקורס וידאו של המרצה ארי עמית, במסגרת תרגיל טייבל טופ שמטרתו לצלם עולם קטן בסט של 2X2 מטר. "הלכנו לסופר ליד הבית ועברנו מוצר-מוצר לאתר פרצופים ודמויות על האריזות, אודישנים אם תרצה. בנינו את הסיפור סביב הרעיון של חיי מדף, הזמניות של המוצרים, תרבות הצריכה שלנו והפחד מסופים. ליהקנו את הסבא של גד להיות המבוגר שפג תוקפו, תרתי משמע, וסביבו ליהקנו דמויות שבסביבה שלו ומגיבות אליו, כל אחת בהתאם לאופי ול'מעמד' שלה".

 

 (צילום: וניה הימן, דנה פינטו ומרים נובופלנסקי ) (צילום: וניה הימן, דנה פינטו ומרים נובופלנסקי )
(צילום: וניה הימן, דנה פינטו ומרים נובופלנסקי )

 

 (צילום: וניה הימן, דנה פינטו ומרים נובופלנסקי ) (צילום: וניה הימן, דנה פינטו ומרים נובופלנסקי )
(צילום: וניה הימן, דנה פינטו ומרים נובופלנסקי )

 

החבורה צילמה ראשית את הפעילות במטבח, אחר כך צילמה את השחקנים והכלב שגילמו את הדמויות שעל האריזות על רקע מסך ירוק, ובעזרת תוכנות אפטר אפקט ומוקה שילבו את הצילומים והוסיפו חלק מהתלבושות. "המחשבים שלנו לקחו מאוד קשה את האפקטים ולעיתים תקעו את העבודה לשעות. כן כן, גם מקבוק פרו חדש וחזק קרס תחת הלחץ", צוחק הימן.

 

הסרטון המרשים צולם, נערך ועבר עריכת אפטר בשבועיים, במקביל לימי לימודים שמסתיימים בערב והגשות במקצועות אחרים. "אמנם ויתרנו על לילה אחד של שינה, אבל הספקנו להגיש בזמן. ווהו הו", מתפאר הימן, ובצדק גמור. מומלץ להסתובב בערוץ היוטיוב שלו ולהתרשם מסרטונים נוספים שיצר.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מה קורה?
צילום: וניה הימן, דנה פינטו ומרים נובופלנסקי
מומלצים