שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    צילום: shutterstock
    וריח המלוח על הדייניש: שבלול גבינת עיזים
    דייניש או שאוהבים או שאוהבים מאד. תומר כבירי עושה לו כבוד ומכין גרסה כיפית, מלוחה ולא שגרתית של השבלול הדני: מילוי גבינת עיזים, פלפלים ובצל ירוק

     

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    עוד בערוץ האוכל:

    ניחוח הולנדי: לחמניות גאודה וקימל

     

    המרכיבים:

    לבצק:

    112 מ"ל חלב

    55 גרם סוכר

    20 גרם שמרים לחים

    1 ביצה L

    375 גרם קמח

    6 גרם מלח

    150 גרם חמאה רכה

     

    למילוי:

    גבינת עיזים, פרוסה לפרוסות דקות

    פלפל אדום, חתוך לקוביות

    בצל ירוק, קצוץ

     

    אופן ההכנה:

    1. לשים את כל המרכיבים פרט לחמאה במהירות נמוכה למשך 5 דקות. מגבירים למהירות בינונית ולשים 5 דקות נוספות. מוסיפים את החמאה הרכה ולשים במשך 10 דקות במהירות נמוכה עד שהחמאה נטמעת בבצק לחלוטין.
    2. מניחים את הבצק בתוך קופסת פלסטיק, מכסים ומקררים למשך 4-5 שעות לפחות.
    3. מרדדים את הבצק למלבן ומפזרים עליו את הגבינה, הפלפל והבצל הירוק.
    4. מגלגלים לרולדה ומקררים כחצי שעה עד שעה.
    5. פורסים את הרולדה לפרוסות בעובי 2 ס"מ ומניחים אותן על מגש עם נייר אפייה. מתפיחים כשעה.
    6. אופים למשך 15-20 דקות בטמפ' של 170 מעלות.

     

    שף קונדיטור תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה.

     


     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים