צלעות טלה בסלסה על לחם מרוקאי
חן פופילסקי, הזוכה בתחרות מגזין "שף" הגיעה לבשל ביחד עם איילת הירשמן. השתיים הכינו מנה מעולה וקלה להכנה, שמתאימה גם לחגיגות יום העצמאות וגם למנגל משפחתי בסופ"ש
כמה דקות להכנת הסלסה והשריית הצלעות, בינתיים חוצים וקולים לחם מרוקאי ומניחים את הבשר על הגריל. הצלייה למשך זמן קצר כדי לשמור את הצלעות עסיסיות - ואפשר כבר להגיש. מנה אידיאלית לאירוח, טעימה ועסיסית בה הלחם סופג את טעמי הטלה הצלוי. בתיאבון. הזוכה בתחרות שהתקיימה בשיתוף רשת סטימצקי: חן פופילסקי, רוקחת מראשון לציון.
מומלצים