שתף קטע נבחר
מנות לפי מתמודדים

כנאפה גבינה וריבת עגבניות

הישר מן המשק: כנאפה חמה ומתוקה עם טוויסט של ריבת עגבניות. חגיגה לחך ולעיניים? בהחלט ?

 

כנאפה קדאיף עם גבינת עיזים ועגבניות שרי

 

המרכיבים:

200 גרם אטריות קדאיף

100 גרם חמאת עיזים של משק צוריאל - מומסת

150 גרם גבינת מה עז 9% של משק צוריאל – חתוכה לטבעות דקות

150 גרם קממברט טודור של משק צוריאל – חתוכה לפרוסות דקות

 

לסירופ:

1/2 כוס סוכר

2 לימונים טריים

10 עגבניות שרי חצויות

מעט פלפל צ'ילי יבש וגרוס

1/2 כוס מים

 

עוד שבועות בערוץ האוכל:

ברוסקטות גבינות בקר ועיזים במגוון הצעות הגשה

10 מיתוסים על חלב עיזים

לכל כתבות חגיגת שבועות במשק

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר קטן את כל חומרי הסירופ, בחום בינוני תוך כדי ערבוב עד להסמכת הסירופ (כרבע שעה)
  2. מכינים את הקדאיף: מניחים את אטריות הקדאיף בקערה גדולה ומפרידים אותן קלות אחת מהשנייה
  3. ממיסים במחבת בגודל בינוני את חמאת העיזים ויוצקים אותה על אטריות הקדאיף
  4. מערבבים היטב את אטריות הקדאיף עם חמאת העיזים המומסת
  5. מניחים ומסדרים במחבת (שהמסנו את החמאה) מחצית מכמות אטריות הקדאיף בצורה צפופה על כל שטח פני המחבת
  6. מפזרים במחבת (מעל אטריות הקדאיף) את טבעות גבינת המה עז 9% ופרוסות גבינת הקממברט טודור ומכסים את הגבינות בשכבה צפופה נוספת של אטריות הקדאיף שנותרו(כך שבסופו של דבר נוצר לנו סנדוויץ' של אטריות קדאיף במילוי גבינות)

 

  1. מטגנים על אש נמוכה כ-5 דקות לכל צד(עד להזהבה), (ניתן להיעזר בצלחת בזמן הפיכת הכנאפה במחבת)
  2. מעבירים את הכנאפה לצלחת הגשה, יוצקים את סירופ העגבניות שרי מעל ומגישים חם

 

לכל כתבות חגיגת שבועות במשק

 


 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים