שתף קטע נבחר

סכינאות בבית: כך משחיזים סכינים

סכינים איכותיות מתקהות מיידית עם השימוש. כיצד שומרים על הלהב חד ואילו מוצרים בשוק עושים את המלאכה? מישל דור עם כל הטיפים

איך בוחרים את הסכין הנכונה והבטוחה לעבודה במטבח? סכין חדה וטובה היא עניין חשוב שאין להקל בו ראש. באותה מידה שחשוב להשתמש בחומרי גלם איכותיים, כדאי גם להשקיע מחשבה וכן כסף בבחירת הסכין הנכונה ביותר לעבודה במטבח. אז מה הם כללי היסוד לבחירת סכין ואיך עושים את זה נכון? צפו במדריך המקוצר.

 

עוד בערוץ האוכל:

 

 

3 כללי ברזל לבחירת סכין ביתית:

  • הגודל כן קובע. בבחירת סכין חשוב להתאים את הגודל לכף יד המשתמש.
  • המוצא משחק תפקיד. חשוב מאוד לבחור סכין עם חוזק פלדה גבוה, שמאפיינים סכינים מגרמניה ומיפן. לכן תוצרת הסכין היא פרמטר חשוב בבחירת סכין.
  • משחיזים קבוע. השחזה שומרת בפרט על החדות ובכלל על הסכינים לאורך זמן. רצוי להשחיז סכינים לכל הפחות אחת למספר שבועות.

 

דודי גרינס הוא השף של חברת הסכינים "דב לובלינסקי ובנו"

 


 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בדיוק עליה אם הסכין מושחזת. עגבניה
צילום: shutterstock
מומלצים