שתף קטע נבחר

צפו: המסעדה היקרה בישראל

השף יונתן רושפלד משיק מסעדה חדשה במלון "עלמה" כשהדגש הוא על חומרי גלם טריים ואיכותיים, והמחיר בהתאם. רועי ירושלמי על המסעדה והתפריט שכולל: פטה כבד, קוויאר בלוגה ואפילו תמנון על פולנטה

אין כמעט חודש שעובר מבלי שתיפתח עוד מסעדה מפונפנת בלב תל אביב. הפעם זה תורו של השף יונתן רושפלד, שפתח מסעדה במלון הבוטיק, "עלמה". עסקית הערב עולה לא פחות מ-666 שקלים (!). בתפריט: שלל פירות ים טריים, קוויאר בלוגה, פילה משובח וגם זרועות תמנון צלויות על גבינת גרוייר ופולנטה.  

 

עוד בערוץ האוכל:

מאכלים מסורתיים לילדים

איטלקייה ללא גלוטן: מתכוני פולנטה

ארז מגיש: כיכרות לחם שטוחות לסופשבוע

 

 

 


  

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים