שתף קטע נבחר

חדש בהודו: חזייה מחשמלת תגן על נשים מאונס

על רקע גל התקיפות המיניות במדינה, המציאו שלושה סטודנטים חזייה המשמשת כשוקר. בעת תקיפה, היא אמורה גם לשלוח SMS למשטרה ולמשפחה, ולשגר אותות GPS

שלושה סטודנטים מאוניברסיטת SRM בהודו, סבורים שהמציאו פתרון שיוכל לצמצם לפחות במידת מה את גל התקיפות המיניות ברחבי המדינה ולהרתיע את התוקפים. התקשורת העולמית מדווחת היום (ד') בהרחבה על החזייה האלקטרונית שפיתחו השלושה, ושמאפשרת לנשים הלובשות אותה להשתמש בה כשוקר חשמלי המבריח את התוקף שלהן.

 

עוד חדשות מהעולם :

 

החזייה מסוגלת להעביר זרם בעוצמה של 3,800 קילו-וולט, ולפי דיווח באתר החדשות הרוסי RT, החיישן המפעיל אותה ממוקם בחיקה של האישה. בעת התקיפה, החזייה לא רק מהממת את התוקף, אלא גם שולחת אותות GPS כדי לאפשר למשטרה ולמשפחה לדעת שהאישה במצוקה, ו-SMS למספר החירום 100 ולהורי הבחורה.

 

עד 82 חישמולים. חומר מבודד מונע פגיעה באישה ()
עד 82 חישמולים. חומר מבודד מונע פגיעה באישה

 

לדברי הממציאים, החזייה החשמלית מסוגלת להמם את התוקפים 82 פעמים, וחומר מבודד המוצמד לה מונע מצב שבו האישה הלובשת אותה תתחשמל בעצמה.

 

הודו נשטפה בגל זעם בחודשים האחרונים מאז האונס הקבוצתי בדצמבר של סטודנטית בת 23 באוטובוס בבירה ניו דלהי. היא נאנסה בידי

חמישה גברים לעיני חברהּ שנסע עמה. שניהם הוכו ונזרקו מהאוטובוס ערומים. כמה ימים לאחר מכן מתה מפצעיה בבית חולים בסינגפור. רק לאחרונה הנאשם העיקרי בפרשה, נהג האוטובוס, התאבד בתלייה במעצר. מאז פרסום המקרה נערכו בתת היבשת המוני הפגנות ונשמעו קריאות לעונש מוות לאנסים. הממשלה התחייבה להגביר את האכיפה והענישה, ופרסמה נתונים סטטיסטיים שלפיהם כל 20 דקות בממוצע נאנסת אישה בהודו.

 

מאז האונס ההוא דווח בהודו על מקרי אונס רבים נוספים, ובכמה מקרים התלונות באו אף מתיירות זרות. רק השבוע דווח כי על רקע גל הדיווחים הזה צנחה התיירות להודו ברבע.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
החזייה המחשמלת. 3,800 קילו-וולט
מומלצים