שתף קטע נבחר

האייפון שלכם הופך לצעצוע

משלבים את היכולות של המכשיר הסלולרי עם צעצועים פיזיים: קבלו רובה סער מחסל חייזרים וייצור חמוד אוהב ילדים. צפו

הסמארטפונים שלנו יכולים להיות צעצועים נהדרים לילדים. האמת, הם כבר משמשים להם כצעצועים לכל דבר ועניין, אבל תמיד אפשר לשדרג את החוויה. כלומר, לגרום לכך שמכשיר לעולם לא ישוב אליכם. חברת apptoyz שהגיעה לאחרונה לארץ, היא אחת המוצלחות בשטח הזה. דגמנו שני מוצרים שלה.

 

 

לחייזר שור

המוצר הראשון - AppBlaster, הוא רובה פלסטיק עם שני הדקים ועליו המתקן האוניברסאלי שלו (מתאים לאייפונים ואייפודים והחברה טוענת שלרוב מכשירי האנדרואיד אשר אורכם קטן מ-4.7 אינץ').

 

למשחק יש כמה אפליקציות שאותן נוכל להוריד ולשחק באמצעות הרובה. הטכנולוגיה פשוטה: לחיצה על ההדק מעבירה דרך מערכת מנופים מגע אל חזית המכשיר. תזוזה של המתקן, כלומר של הסלולרי - היא תזוזה בעולם המשחק. וכן, זה פשוט מאוד. יש לומר: מבריק בפשטותו.

 

 

מחפשים חייזרים (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
מחפשים חייזרים(צילום: ירון ברנר)

 

האפליקציה הטובה ביותר היא "מתקפת החייזרים". המשחק מציג את החדר בו אנחנו נמצאים כשאלינו מתקרבים חייזרים מכל הכיוונים. אנחנו צריכים לירות בהם טילים או כדורים באמצעות שני ההדקים תוך שאנחנו מסתובבים לכל הכיוונים בחדר לפי מכ"מ, במעין מציאות רבודה בסיסית - כלומר רואים את הרקע של החדר באמצעות המצלמה, אבל החייזרים לא מתייחסים לאובייקטים בחדר ולא יושבים על ראשים של אנשים. פגיעה בחייזר נותנת לנו נקודות, השתהות גורמת לחייזרים לתקוף אותנו ומורידה לנו את הכוח עד המוות הבלתי נמנע.

 

החברה ממליצה לנו על עוד כמה אפליקציות תואמות לרובה (אפשר לראות אותן כאן). אנחנו דווקא לא נמליץ עליהן. הסיבה הראשונה היא שחלקן דורשות תשלום (דולר) וכבר שילמנו על הרובה שזה מבחינתנו מספיק. הסיבה השנייה היא שהן פשוט לא מוצלחות כמו החייזרים ורובן אינן משתמשות במצלמת המכשיר אלא מציגות פשוט משחק רגיל (ירי בברווזים וכדומה).

 

למרות זאת: צעצוע נהדר ומומלץ לילדים חובבי גאדג'טים ומבדיקה מדגמית במערכת - גם מבוגרים לא נתנו לנו לעבוד ובאו שוב ושוב לשחק. מחיר הרובה: 130 שקל.

 

 

30 שניות הרכבתם את הנשק ויריתם בחייזר (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
30 שניות הרכבתם את הנשק ויריתם בחייזר(צילום: ירון ברנר)

 

חבר מביא חבר

המוצר השני והמתוק שקיבלנו לבדיקה הוא אפלינז. מדובר בבובת פרווה אליה נדחוף את האייפון שלנו לאחר שנוריד אפליקציה וניתן לו שם ותאריך לידה. לאחר שנעשה את זה הייצור השמנמן יקרום עור ושבבים ויתעורר לחיים.

 

חבר אמיתי פרוותי: לא להאכיל אחרי חצות  (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
חבר אמיתי פרוותי: לא להאכיל אחרי חצות (צילום: ירון ברנר)

 

מה זה אומר יתעורר? זה כמו טמגוצ'י. ניתן שלהאכיל אותו, לצחצח לו את השיניים לעשות לו סחרחורת ולנשק אותו. אם לא נעשה את זה, הוא יהיה חולה או עצוב וחבל. הייצור גם יכול לרקוד, לשיר ולחזור על מילים שאמרנו. כל העניין באמת חמוד - והילדים ימותו עליו. יש לציין כי לכם תהיה קצת בעיה לענות לטלפון כשהוא נמצא בתוך יאנק (ככה קראנו לו), כלומר, קול זה לא. מחיר הבובה 100 שקל, והיצור מגיע בכל מיני צבעים. לא שמעתם את זה מאיתנו אבל אם האפליקציה חינמית, ונניח, יש לכם גרב עם חור, נו. תעשו אחד ועוד אחד. 

 

נדחף פנימה (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
נדחף פנימה(צילום: ירון ברנר)

 

 

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
יש בעוד צבעים
צילום: ירון ברנר
מומלצים