שתף קטע נבחר

משהו מתוק ואישי: טירמיסו אישי בהכנה עצמית

הטירמיסו הוא קינוח איטלקי שכיף לאכול, אבל אולי קצת מסובך להכין. במקום להשקיע בהכנה שעלולה להוציא את כל החשק לאכול את המנה הסופית, נסו ללכת על קינוח בשיטת עשה-זאת-בעצמך, כך האורחים שלכם יטבלו את עוגיות הבשקוטי בכמויות הרצויות להם ואף אחד לא יתלונן

מרכיבים של קינוח הם, לרוב, מוצרים שאנחנו לא ממש יכולים לאכול ככה סתם. אבל, בקינוח הזה, אפשר לטעום כל חלק של המנה בנפרד ולהחליט גם איך אוכלים אותו. טבילה אחת או שתיים, כפולה או יחידה - זו החלטה שלכם בלבד.

 

טבילה כפולה ויש לכם קינוח (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
טבילה כפולה ויש לכם קינוח(צילום: shutterstock)

 

טירמיסו אישי בהכנה עצמית

המרכיבים (לכ-4 מנות): 

חבילת עוגיות בישקוטי

4 כוסות זכוכית קטנות של קפה אספרסו משובח

1 קופסה פודינג וניל

מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

כוס חלב

 

אופן ההכנה:
  1. מכינים כוס קפה אספרסו משובח בכוס זכוכית קטנה.
  2. מכינים פודינג וניל: מערבבים יחד את השמנת המתוקה, אבקת הפודינג בטעם וניל ואת כוס החלב לכדי תערובת פודינג סמיכה.
  3. מניחים פודינג בכמות נדיבה בכוס זכוכית זהה לזו של האספרסו.
  4. אופן ההגשה: מניחים על צלחת גדולה את כוס האספרסו ולידה את כוס הפודינג, מפזרים כ-5 עוגיות ביסקוטי. טובלים כל ביסקוטי בכוס אספרסו ואז בפודינג ואוכלים.

 


 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים