הבישול של זנדברג
קשרה של רמת השרון כבר חושב על היום שאחרי הכדורגל ונכנס כשותף במסעדת "מי קאסה" בקיבוץ גליל ים: "אולי בעתיד אציע להכניס מנת ספורטאים"
בגיל 33 מיכאל זנדברג כבר חושב על היום שאחרי הכדורגל ונכנס לעולם המסעדנות כשהפך לשותף במסעדת "מי-קאסה" בקיבוץ גליל ים.
"הייתי לקוח קבוע וחבר של אחד השותפים, כשהוא הציע לי להיכנס כשותף התקשיתי לסרב", סיפר זנדברג.
ומה כבר הכנסת לתפריט?
"אני לא מתערב בניהול המקום אבל ייתכן ואציע להכניס לתפריט מנת ספורטאים, בסגנון שמכינים במיוחד עבורי כאשר אני אוכל שם".
מיכאל זנדברג
צילום: אורן אהרוני
מומלצים