שתף קטע נבחר

מנה ברגע: פסטה ברוטב ברוקולי

הבטן מקרקרת ואתם חייבים לאכול משהו עכשיו, במקום לבזבז את המקום בבטן על נשנושים קרירים, למה שלא תכינו לעצמכם פסטה ברוטב ברוקולי שממש פשוט להכין. הבטן שלכם תודה לכם

לפעמים אנחנו מוותרים על מנה חמה של פסטה שזה עתה יצאה מהמים הלוהטים בגלל שנדמה לנו שזה לוקח יותר מדי זמן. אבל זה לא צריך להיות כך - הנה מנה פשוטה להכנה של פסטה ברוטב ברוקולי, שמשביעה (אומרים שאוכל חם תמיד משביע יותר) וגם מאד טעימה.

 

מנה מהירה שקל להכין (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
מנה מהירה שקל להכין(צילום: shutterstock)

 

פסטה ברוטב ברוקולי

המרכיבים (ל-4-6 מנות):

1 שקית מקרוני

1 אבקת מרק ברוקולי

2 כוסות ברוקולי מוכן משקית או מבושל (משקית או טרי)

סלסלת פטריות שמפיניון

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  2. במקביל מכינים את הרוטב: במחבת עמודה מחממים את מעט שמן זית ומטגנים את הפטריות עד להשחמה.
  3. מוסיפים למחבת את הברוקולי ומערבבים.
  4. מכינים את מרק הברוקולי על פי הוראות היצרן ומוסיפים למחבת.
  5. מערבבים היטב ומתבלים לפי הטעם.
  6. מעבירים את המקרוני, לאחר שמסננים מהמים, אל המחבת ומערבבים היטב עם הרוטב, משאירים על אש נמוכה למשך דקה ומסירים.

 


 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים