שתף קטע נבחר

הגרסה הבריאה יותר של רוטב הסויה המוכר

מי לא אוהב רוטב סויה? אלא שכמות הנתרן בו מרקיעה שחקים ולכן צריך להיזהר בכמויות. עכשיו יש פתרון - ליימן שליסל משיקה את YAMASA – רוטב סויה מופחת נתר, המכיל 27% פחות נתרן וכמו רוטב הסויה הקלאסי, מתאפיין בארומה עדינה אשר אינה משתלטת אך מדגישה את הטעמים, צבע מעורר תיאבון, שאינו משנה את צבעו בזמן הבישול ועומד בתקני החקלאות היפניים וכמובן טעם ייחודי המעצים את טעמי הרכיבים של התבשיל.

 

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

הרוטב החדש מהווה פתרון מושלם לאלה המבקשים להפחית בכמות הנתרן ובכך לשמור על תזונה מגוונת ומאוזנת, מבלי לפגוע באיכות המזון ובטעמו. הוא מיוצר בתהליך הבשלה טבעי לפי מסורת קפדנית רבת שנים ומועדף על רוב השפים המובילים והבשלנים הביתיים בעולם וגם בישראל. טעמו הייחודי מדגיש ומעשיר את טעמי המאכלים ומשווה להם ארומה מיוחדת.

 

  • כמה: 28-30 שקל
  • איפה: ברשתות השיווק ואצל הקמעונאים הגדולים






 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
רוטב סויה YAMASA מופחת נתרן
צילום: יח"צ
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים