שתף קטע נבחר

הצ'יפס משתלט על תפריטי המסעדות

מאייל שני ועד אבי לוי - הצ'יפס כובש את התפריטים, והשף ניר צוק מסביר איך תכינו בבית את הצ'יפס האולטימטיבי. צפו

  

לאחרונה נדמה שכל מה שאנחנו שומעים מסביב זה רחש לעיסת צ'יפס. הבאזז שנוצר סביב תפוחי האדמה המטוגנים הוא לא פחות מהיסטריה. דוגמאות לכך לא חסר, החל מהצ'יפס החדש של רשת אגאדיר שהושק בתחילת השבוע, צ'יפס בעל הצורה הקעורה שעוזרת למיונז להתרומם הרבה יותר טוב; דרך מנת הצ'יפס המדוברת במסעדת "צ'יריפום" החדשה של השף אבי לוי; וכלה במנת הצ'יפס של אייל שני, אותה הוא מגיש במסעדת "בית רומנו" החדשה בתל אביב.

מנת הצ'יפס של אייל שני (צילום: דודי כליפא "בייגלה")
מנת הצ'יפס של אייל שני(צילום: דודי כליפא "בייגלה")
 

מנת הצ'יפס של שני, אגב, נקראת בתפריט "הצ'יפס הכי טוב בעולם", וכל שולחן רשאי להזמין מהמנה פעם אחת בלבד. לא, לא, לא תוכלו לקמבן פה סידור למנה נוספת, כי המלצרית מנהלת רשימה קשוחה של כל מי שהזמין פעם אחת, ואינה מאפשרת הזמנה נוספת, בטענה שכך ניתן להבטיח שכמה שיותר אורחים יוכלו ליהנות מהיצירה.

  

בשביל להבין איך אנחנו יכולים לעשות את זה טוב גם בבית, קפצנו אל מסעדת "גארדן" של השף ניר צוק, שנפתחה לפני מספר חודשים בדיזינגוף סנטר בתל אביב, ובה הוא מגיש לא פחות מחמישה סוגים של צ'יפס, וביקשנו ממנו את המתכון האולטימטיבי.

עוזר למיונז להתרומם. הצ'יפס של אגאדיר (צילום: CVM) (צילום: CVM)
עוזר למיונז להתרומם. הצ'יפס של אגאדיר(צילום: CVM)
 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים