שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    קרין גורן מגישה: סמבוסק גבינה

    שלושה מרכיבים, מלית מהירת הכנה ומחבת אחת - זה כל מה שנדרש כדי להכין את סמבוסק הגבינה שלפניכם. כוהנת האפייה קרין גורן מגישה מנה מעולה בצ'יק צ'ק

    במאי: אלון אלוש, מפיקה ראשית: מיכל שלף, צלם: רן ספיר, עורכת: נטע בראון

    במאי: אלון אלוש, מפיקה ראשית: מיכל שלף, צלם: רן ספיר, עורכת: נטע בראון

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    סמבוסק גבינה במחבת

    ארוחת הערב הכי מהירה שיש לי ברפרטואר. בצק משלושה מרכיבים, מלית משניים, מחבת אחת...ובצ'יק זה מוכן.

     

    המצרכים (ל-8 מנות):

    1/2 2 כוסות קמח תופח (350 גר')

    1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)

    1 ביצה

    8 כפות גבינת ריקוטה מלוחה גד

    1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת גד

    תרסיס שמן פאם שמן זית

     (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)

    אופן ההכנה: 

    1. בקערה מערבבים קמח תופח, שמנת וביצה. לשים בידיים לבצק נעים וטיפה דביק.
    2. מחלקים ל-8, ומרדדים כל חלק לעיגול על נייר אפייה משומן בספריי שמן.
    3. מניחים כף ריקוטה וחופן מוצרלה בצד אחד של עיגול הבצק.
    4. מקפלים לשניים (לכיסוי המלית) ומהדקים את השוליים באצבעות או במזלג.
    5. משמנים בספריי שמן מחבת, ומטגנים להשחמה משני הצדדים. מעמידים כל סמבוסק על המחבת, על קו קיפול הבצק, ומטגנים עוד כמה שניות. מגישים חם.

    פורסם לראשונה 10/09/2015 12:02

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים