שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    מתנות קטנות: קרין גורן מכינה פרלינים

    כוהנת האפייה קרין גורן מקבלת את השנה החדשה עם מתכון קל להכנה של פרלינים משודרגים. הסוד: עוגיות אוריאו בפנים

    במאי: אלון אלוש, מפיקה ראשית: מיכל שלף, צלם: רן ספיר, עורכת: נטע בראון

    במאי: אלון אלוש, מפיקה ראשית: מיכל שלף, צלם: רן ספיר, עורכת: נטע בראון

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    פרלינים אוריאו

    להכין פרלינים קלאסיים זו עבודה מורכבת. צריך לדעת "לטמפרר" - לשחק עם טמפרטורות השוקולד תוך כדי המסה וקירור, כדי להבטיח שההתגבשות הפנימית שלו תהיה אידיאלית ותניב שוקולד מבריק. לי, אני מודה, אף פעם לא הייתה הרבה סבלנות לטמפרינג.

     

    אז מצאתי לי קיצורי דרך: תוספת של טיפונת שמן לשוקולד מומס (ליציבות וברק גם אחרי קירור רגיל) וקישוטים שבזכותם ממתקי השוקולד הביתיים שלי נראים כאילו יצאו מחלון ראווה של שוקולטרי.

      

    המצרכים:  

    200 גר' שוקולד מילקה לבן באבלס

    200 גר' שוקולד מילקה חלב

    200 גר' שוקולד מילקה אקסטרה קקאו (מריר)

    3 כפות שמן

    1 חבילה עוגיות אוריאו

     

    צריך גם:

    תבנית סיליקון שקעים למאפינס

    שקף מודפס לשוקולד

     (צילום: נועם פריסמן ) (צילום: נועם פריסמן )
    (צילום: נועם פריסמן )
     

    אופן ההכנה: 

    1. גוזרים שקפי שוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
    2. ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול.
    3. מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד (משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים). מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
    4. מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.

    פורסם לראשונה 02/12/2015 15:21

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים