שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    בקלי קלות: קרין גורן מכינה עוגות גבינה עם אוכמניות

    כוהנת האפייה קרין גורן מכינה עוגות גבינה אישיות ומהירות הכנה שלא תצליחו להפסיק לאכול

     

      

    עוגות גבינה אוכמניות אישיות בספיד

    עוגות גבינה אישיות עשירות ומרשימות שמכינים בספיד. שני קיצורי הדרך העיקריים כאן הם השימוש בעוגייה מפנקת קנויה בתור תחתית, והציפוי מלמעלה במלית פירות מוכנה (שאפשר כמובן להחליף גם במלית בטעמים אחרים, כמו דובדבן או פירות יער).

     

    המצרכים (ל-8 עוגות בתבניות רינג אישיות בקוטר 10 ס"מ):

    16 עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן, לתחתית

    2 מיכלים גבינת מסקרפונה (500 גר')

    2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)

    1 כוס סוכר (200 גר')

    1 קופסה מלית אוכמניות

     (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)
     

    אופן ההכנה:

    1. עוטפים כל רינג בניילון נצמד ליצירת תחתית כמודגם בסרטון. מניחים על גבי מגש או תבנית תנור (לניוד קל בהמשך).
    2. משמנים כל רינג בתרסיס שמן, ושמים בתחתית עוגיית אוריאו מצופה שוקולד לבן (שלמה), ועוד 2 חצאי עוגייה.
    3. מקציפים במיקסר גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה וסוכר לקרם יציב. ממלאים כל אחד מהרינגים בקרם כמעט עד הסוף.
    4. מכסים את הקרם בכל רינג במלית אוכמניות. מעבירים למקרר ל-4 שעות (עד לילה) לפני ההגשה, להתייצבות.
    5. לחילוץ, מסירים את הניילון ומניחים את הרינג על צלחת הגשה. מחממים את דפנות הרינג (עם מגבת טבולה במים רותחים, או בעזרת מבער). מסירים בזהירות את הרינג.

    פורסם לראשונה 29/12/2015 16:36

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: נועם פריסמן
    עוגות גבינה אוכמניות
    צילום: נועם פריסמן
    מומלצים