שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    קרין גורן עם פינוק מתוק: סופלה שוקולד

    זה נשמע מסובך ונראה מדהים, אבל האמת היא שזה קלי קלות - קרין גורן מלמדת אתכם להכין סופלה שוקולד וקרמל, קינוח מתוק ואהוב במיוחד, במינימום זמן ומינימום בלבול מח

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    סופלה שוקולד קרמל  

    המרכיבים (ל-4 עוגות אישיות):

     

    תבניות אלומיניום חד פעמיות בנפח חצי כוס

     

    100 גר' שוקולד מילקה אקסטרה קקאו (מריר)

    100 גר' חמאה

    1/2 כוס (100 גר') סוכר

    2 ביצים + 2 חלמונים

    1/3 כוס (45 גר') קמח

    אופציה למילוי: 4 קוביות שוקולד מילקה ממולא קרמל

     (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)
     

     

    אופן ההכנה

    1. ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה. מוסיפים סוכר וטורפים לאיחוד. מוסיפים ביצים וחלמונים וטורפים לאיחוד.
    2. טורפים פנימה קמח עד שאין גושים.
    3. מוזגים לתבניות אישיות משומנות בתרסיס שמן. אם רוצים, מטביעים פנימה קוביות שוקולד.
    4. אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך.
    5. מצננים 2 דקות ומשחררים מהתבניות. חותכים בסכין לגילוי הלבה הנוזלית. מגישים חם.

     

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: נועם פריסמן
    לשימוש קרין גורן בלבד! נועם פריסמן סופלה שוקולד קרמל
    צילום: נועם פריסמן
    מומלצים