שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    קרין גורן משדרגת: קרואסון פיצה ממלאווח

    למי יש כוח לעמוד ולהכין בצק, לחכות שיתפח ואז לכסות ברוטב וגבינות? קרין גורן מביאה לכם פתרון מנצח בדמות קרואסון פיצה ממלוואח

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

      

    קרואסון פיצה ממלאווח

    כשהילדים מבקשים פיצה, ולא מתחשק לכם להתעסק בהכנת בצק, אתם יכולים להזמין אותם לגלגל בעצמם סהרוני מלאווח בטעם פיצה.  

     

    המרכיבים:

    לרוטב:

    1 קופסא קטנה רסק עגבניות (100 גרם)

    1/2 כוס קטשופ

     

    אפשר להוסיף לרוטב 1/2 כפית אורגנו/ תבלין פיצה

     

    לבצק:

    1 חב' מלאווח, מופשרת (10 דקות על השיש)

     

    לתוספות:

    2 כוסות מוצרלה מגוררת

    טבעות זיתים ירוקים

     (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)
     

    אופן ההכנה:

    1. בקערית מערבבים רסק עגבניות וקטשופ (ואם רוצים, גם אורגנו).
    2. מניחים כל מלאווח על משטח עבודה משומן. חותכים בגלגלת פיצה ל-8 משולשים.
    3. מורחים 2 כפות מהרוטב על כל מלאווח. מפזרים גבינה וזיתים מעל.
    4. מגלגלים כל משולש מהבסיס לכיוון השפיץ.
    5. מניחים את הקרואסונים במרווח על תבנית עם נייר אפייה. אופים ב-180 מעלות 25 דקות, להשחמה (לא נורא אם הגבינה נוזלת וקצת נשרפת בצדדים, תאמינו לי שזה החלק הכי טעים). מגישים חם.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: נועם פריסמן
    קרואסון פיצה ממלאווח
    צילום: נועם פריסמן
    מומלצים