שתף קטע נבחר

מי שם שוקולד בחרוסת?

עם כל כמה שתנסו להיות יצירתיים, אתם חייבים להודות שעל זה עוד לא חשבתם: כך תכינו חרוסת בשילוב שוקולד מריר

חרוסת שוקולד

המרכיבים (ל-500 גר'):

70 גר' תמרים, קצוצים (או מחית תמרים)

70 גר' סילאן (דבש תמרים)

100 גר' אגוזי לוז, גרוסים דק

50 גר' שוקולד מריר

50 גר חלב קוקוס

2 כפות ליקר אמרטו

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:
  1. בקערה מערבבים את התמרים, סילאן אגוזי לוז וליקר האמרטו.
  2. בסיר נפרד מרתיחים החלב קוקוס ובזמן שרותח מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד עד המסה תוך כדי ערבוב.
  3. מקפלים את השוקולד אל התמרים, ומגישים.
  4. אפשר לקשט בתותים טריים.

 

המתכון באדיבות לוטן חייק, שף מלון "הרודס" תל אביב

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
חרוסת עם שוקולד: מתכון כשר לפסח
צילום: ירון ברנר
מומלצים