מי שם שוקולד בחרוסת?
עם כל כמה שתנסו להיות יצירתיים, אתם חייבים להודות שעל זה עוד לא חשבתם: כך תכינו חרוסת בשילוב שוקולד מריר
חרוסת שוקולד
המרכיבים (ל-500 גר'):
70 גר' תמרים, קצוצים (או מחית תמרים)
70 גר' סילאן (דבש תמרים)
100 גר' אגוזי לוז, גרוסים דק
50 גר' שוקולד מריר
50 גר חלב קוקוס
2 כפות ליקר אמרטו
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים את התמרים, סילאן אגוזי לוז וליקר האמרטו.
- בסיר נפרד מרתיחים החלב קוקוס ובזמן שרותח מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד עד המסה תוך כדי ערבוב.
- מקפלים את השוקולד אל התמרים, ומגישים.
- אפשר לקשט בתותים טריים.
המתכון באדיבות לוטן חייק, שף מלון "הרודס" תל אביב
מומלצים